ISKON.PLAY TV

Idealna Black Friday ponuda iz Iskona

25.11.2022 u 14:05

Bionic
Reading

Za samo 30 kuna mjesečno, bez ugovorne obveze i na mreži bilo kojeg operatora, Iskonova Black Friday ponuda nudi čak 50 popularnih TV kanala s naglaskom na filmove i serije Iskon.Play TV, na koji se ponuda odnosi, lako se prenosi na bilo koju lokaciju s internet vezom, a može se kupiti uz Android TV uređaj ili kao Android TV 8+ aplikacija

S dolaskom nižih temperatura, kućni ugođaj i zabava postaju nam sve važniji. Iskonova Black Friday ponuda, koja donosi 12 mjeseci gratis filmova i serija, sjajna je prilika za naoružanje sadržajima koji će nas uveseljavati ove jeseni i zime.

Ponuda se odnosi na novu Iskon.Play TV uslugu, posebnu po tome što radi na mrežama svih operatora, dolazi bez ugovorne obveze te se lako prenosi na bilo koju lokaciju s internetom. Jedna od njenih najvećih posebnosti je ipak mogućnost da aktiviramo i plaćamo isključivo paketiće kanala koji nam se sviđaju.

U ponudi su razni informativni, sportski, zabavni i dječji paketići, sastavljeni od više TV kanala. Iskon.Play TV za svoje korisnike neprestano kreira i posebne MIX-eve po promotivnim cijenama.

Trenutno je aktualan MIX koji za 30 kuna mjesečno sadrži: sve domaće kanale (HRT, RTL, Nova, N1), RTL Premium, Dokumentarne, Zabavne i Glazbene kanale te osnovni Sportski paketić (ArenaSport 1 i 2 te SPTV).

Potpuno besplatno, na razdoblje od 12 mjeseci kao dio Black Friday ponude, ovim paketićima dodajemo još Filmove, Serije te streaming servis Pickbox Now. Riječ je o ukupno 14 visokokvalitetnih kanala, među kojima su i popularni CineStar TV programi, te dodatnom servisu (Pickbox Now) koji nudi pregršt omiljenih dramskih, akcijskih i kriminalističkih serija te filmova za „binđanje“ i „streamanje“ po želji.

Iskon.Play TV može se po želji nadograditi i Dječjim paketićem kanala (10 kuna mjesečno) te premium sportskim kanalima (uključujući Arene i nove MaxSport kanale), a sve se brzo odabire i naručuje online na stranicama Iskona.

Prilikom kupovine, odabiremo i želimo li svoj Iskon.Play TV gledati na Android TV sticku koji nam stiže na kućnu adresu ili pak samo preuzeti Iskonovu Android TV (8+) aplikaciju. U slučaju odabira aplikacije, Black Friday ponudu možemo početi koristiti u roku od samo 30-ak minuta od kupnje. Odaberemo li stick, vrijeme čekanja 'produljuje' se na oko 5 radnih dana.

sve osim nogometa

Učitavanje...