verificirani računi

I Reddit uvodi značajnu promjenu, poznata vam je iz drugih servisa

27.07.2023 u 13:43

Bionic
Reading

Baš kao i druge društvene mreže i razni servisi, izgleda da su i u Redditu odlučili uvesti mogućnost uvođenja oznake vjerodostojnih računa

Tvrtka je rekla da testira ove oznake vjerodostojnosti na malom broju korisnika, a čime bi njihovi profili bili označeni kao autentični. Oznaka će takvim računima biti prikazana pored korisničkog imena.

‘Ovo je trenutno dostupno samo vrlo malom, dvoznamenkastom broju profila koji pripadaju organizacijama s kojima već imamo postojeće odnose i koji su zainteresirani za suradnju s redditorima i zajednicama na našoj platformi’, izjavili su iz Reddita, a donosi TechCrunch.

Reddit je pojasnio da je službena oznaka za sada vidljiva samo na aplikacijama za iOS i Android. Društvena mreža nije precizirala hoće li postojati postupak prijave ili bilo kakva naknada povezana s verifikacijom kada se otvori za druge organizacije ili korisnike.

Tvrtka također uvodi promjenu u automatske obavijesti. Od sada će Reddit imati moderatorski bot u komentaru ili odgovoru kako bi provjerio je li u skladu s njegovim pravilima.

Iz Reddita su naveli još neke izmjene svoje mreže. Tvrtka je rekla da će dijelovi usluge, kao što su lijevi navigacijski izbornik, odjeljak profila, donja traka kartica (koja uključuje gumbe za kreiranje posta, Chat i Inbox), stranica zajednice, stranica s detaljima o postu te izvori Home & Popular, biti kompatibilni s čitačima zaslona sljedeći mjesec.