NOVITETI

Huawei Nova stigao u ponudu Hrvatskog Telekoma

13.12.2016 u 15:19

Bionic
Reading

Serija Huawei Nova stigla je na hrvatsko tržište. Dostupna u ponudi Hrvatskog Telekoma u dvije boje, po početnoj cijeni od nula kuna jednokratno uz otplatu ostatka na rate

Serija uređaja Huawei Nova odlikuje se zaobljenim dizajnom s brušenom metalnom stražnjom stranom, tankim linijama i duguljastim kompozitnim stranicama te zaslonom dijagonale pet inča (12,7 centimetara).

Stražnja kamera s 12 megapiksela i veličinom piksela od 1,25um opremljena je unaprijeđenom širokokutnom lećom i optičkim senzorom s otvorom blende od f2.2.

Huawei nova podržava i brzi autofokus, u kojem dvije tehnologije fokusa koje rade zajedno: PDAF fazni fokus i CAF kontrastni fokus. PDAF se koristi za brzo fokusiranje, dok CAF uspoređuje jasnoću dviju različitih slika kako bi istaknuo detalje.

Prednja kamera nudi osam megapiksela i dodatne značajke poput aplikacija Beauty Makeup 2.0 i Beautiful Skin 3, uz pomoć kojih se na slike mogu primijeniti razni kozmetički efekti i filteri.


Uređaji iz serije Huawei Nova opremljeni su procesorom Snapdragon 625 i baterijom kapaciteta 3.020 mAh, kao i značajkom Smart Power 4.0.

Uz pomoć nove generacije 3D čitača otiska prsta, Huawei Nova podržava brže i preciznije otključavanje pod 360 stupnjeva.

Uređaji iz serije Huawei Nova u ponudi Hrvatskog Telekoma dostupni su u dvije boje (sivoj i zlatnoj), po početnoj cijeni od nula kuna jednokratno uz ostatak na rate, ovisno o tarifi.