BOLJE DA NISU

HSP i Ruža Tomašić otkrili Instagram

07.05.2014 u 15:14

Bionic
Reading

Borba za neko od 11 hrvatskih mjesta u Europskom parlamentu opasno se zahuktava, a kandidati čine sve kako bi glasače privukli baš za sebe. Ekipa stranke HSP dr. Ante Starčević također ne posustaje, a posljednji potez uključuje otvaranje profila na društvenoj foto mreži Instagram, koju su naprosto zatrpali objavama

Krajem ovog mjeseca svi građani Hrvatske s pravom glasa imat će priliku sudjelovati u izborima za Europski parlament. Građani Republike Hrvatske svojim glasovima pomoći će 11 odabranih da pronađu svoje mjesto u Bruxellesu, a upravo aktivnosti kandidata na društvenim mrežama mogle bi biti presudne.

Stranka HSP dr. Ante Starčević otkrila je Instagram te je od 1. svibnja, kada su objavili prvu fotografiju, naprosto zatrpala ovu društvenu mrežu. Usmjerite li tako web preglednike na ovu adresu, dočekat će vas Ruža Tomašić u krupnim i manje krupnim kadrovima te u formalnim i manje formalnim aktivnostima, uz obavezan dodatak hipsterskih filtera kojima Instagram obiluje.

Našlo se tu i fotografija simpatizera stranke, ponešto ‘umjetničkih’ fotografija s motivima prozora, kvaka i ostalog, pokoja zastava koja se vijori na vjetru, no Tomašić je ipak, kao kandidatkinja stranke HSP dr. Ante Starčević, glavni motiv.

Ipak, sva nastojanja HSP-a za prikupljanje velikog broja osoba koje će ih pratiti na Instagramu za sada nisu urodila plodom jer se na takav korak odlučilo tek osam korisnika ove društvene mreže. Razlozi toga možda leže u činjenici da HSP dr. Ante Starčević svojim aktivnostima na Instagramu pretjeruje i sve graniči s kategorijom spama, jer se profil nikako ne bi trebao održavati na taj način, no možda i u činjenici da je ova društvena mreža ponešto liberalnija od aktivnosti na koje su Tomašićka i njeni stranački družbenici navikli

Prilažemo ponešto fotografija sa službenog profila stranke HSP dr. Ante Starčević, pa tko voli…