NEOBIČNA PORUKA

Hoće li ova poruka spriječiti razbijanje auta BG tablica?

16.12.2016 u 14:59

Bionic
Reading

Naljepnica kojom se objašnjavaju vlasnički odnosi i porijeklo vlasnika možda je jedan od najboljih načina kako se zaštititi od huligana koji razbijaju stakla

Automobil je najsigurniji kad je parkiran, osim ako nemate krivu registraciju u krivom gradu ili krivoj državi, naročito u krivo vrijeme, tijekom nogometne, a u nekim gradovima kao što je Zadar, i/ili košarkaške utakmice.

Nije rijetko da huligani iz čista mira razbiju staklo ili ogrebu automobil samo zato što ima krive registracijske oznake, posebno je problematično na relacijama Zagreb - Split kad se, kao naprimjer sutra, održava nogometni derbi Hajduka i Dinama.

Stoga bi možda bilo najbolje izrađivati naljepnice koje bi mogle objasniti da je vozač domaći, kao u ovom slučaju. Fotografiju nam je poslao naš čitatelj koji ju je snimio u Zagrebu. Riječ je o naljepnici iz Srbije gdje korisnici automobila u leasingu s beogradskim tablicama koji žive u Novom Sadu štite svoja vozila od razbijanja tako što na njih lijepe naljepnicu 'Nisam iz Beograda - Auto na lizing'.