NOVA USLUGA

Hitno trebate majstora? HT će vam ga poslati

21.07.2015 u 17:13

Bionic
Reading

Pretplatnicima mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma na raspolaganju je nova opcija 'Pomoć u kući' koja osigurava organizaciju i rješavanje problema u kućanstvu u slučaju hitnosti

Dovest će vam majstora (vodoinstalatera, stolara, staklara, bravara, električara) u roku od 45 minuta, na području cijele Hrvatske, 24 sata dnevno 365 dana u godini.

Hitnim slučajem za 'Pomoć u kući' smatra se iznenadni i neočekivani događaj koji je rezultirao oštećenjem, odnosno uništenjem imovine korisnika i čija hitna sanacija je nužna. Konkretno, obuhvaćene su usluge sanacija vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, električnih instalacija, brave ili omogućavanje otvaranja vrata, sanacija stakla te stolarski radovi.


Troškove dijelova, opreme i ostalih materijala potrebnih za popravak oštećenja korisnik snosi osobno u svakom pojedinom slučaju, prema tržišnom cjeniku i stvarnoj cijeni tih dijelova i materijala. Sve druge usluge koje korisnik zatraži prilikom intervencije, a nisu obuhvaćene ovom opcijom, plaćaju se izravno službeniku ORYX Grupe prema važećem cjeniku usluga.

Opcija je bez naknade dostupna korisnicima Najboljih tarifa 'Pričam', 'Surfam, 'Imam sve', 'Premium' i 'Tarifa za mlade', 'Mobile Net 7 GB' i 'Mobile Net 25GB'. Dovoljno ih je samo aktivirati. Za ostale pretplatnike cijena je 12 kuna mjesečno. HT ovu opciju nudi u suradnji s ORYX Grupom koja je ujedno i pružatelj usluge.

Opciju 'Pomoć u kući' jednostavno ćete aktivirati i deaktivira putem web portala Moj Telekom, u T-Centru, kod prodajnih partnera te pozivom korisničkoj podršci. Sve usluge možete koristiti 48 sati nakon primitka SMS poruke o aktivaciji.


Ukupna vrijednost usluge uključuje rad majstora do iznosa od 1.500 kuna godišnje, dok je godišnji trošak opcije maksimalno 144 kune. Usluge majstora mogu se koristiti višekratno tijekom članske godine do iskorištenja limita, a ne morate se obvezati na aktivaciju opcije na godinu dana, nego uslugu aktivirate i koristite za mjesece koje želite.

HT korisnicima u sklopu navedenih Najboljih tarifa nudi i opciju 'Pomoć na cesti' u Hrvatskoj i Europi, glazbenu streaming uslugu Deezer, MAXtv to go 'Osnovni' ili 'Sportski Plus' paket za gledanje televizije u pokretu, opciju 'Navigacija' te opciju 'Lookput' za zaštitu od zlonamjernog softvera, pomoć u slučaju krađe te backup fotografija i kontakata.

Korisnici Najboljih tarifa 'Pričam', 'Surfam', 'Imam sve', 'Premium' i Tarifa za mlade, 'Mobile Net 7 GB' i 'Mobile Net' 25 GB mogu između ovih opcija bez dodatne naknade odabrati onu koja im najviše odgovara, a mogu ju i zamijeniti svakih šest mjeseci.

Više informacija potražite na stranicama Hrvatskog Telekoma