ETO I NJIH

Google Play Music stigao u Hrvatsku

04.11.2014 u 10:58

Bionic
Reading

Nakon Deezera i Rdia, dobili smo treći servis za streaming glazbe online, koji nudi neograničen pristup velikoj glazbenoj knjižnici na svim uređajima

Google Play Music omogućava kreiranje interaktivne radiostanice temeljem bilo koje pjesme ili glazbenika, bez oglasa. Možete dodavati, ukloniti ili izmijeniti poredak na svojoj stanici i pogledati što slijedi.

Također, možete pretraživati preporuke Googleovog glazbenog tima i istraživati pjesme po žanru te označiti izvođače i radio postaje sa Slušajte odmah kako biste ih postavili na istaknuto mjesto.


Play Music omogućava i kombiniranje kolekcije iz glazbene knjižnice s kolekcijom korisnika. Možete besplatno pohraniti 20 tisuća pjesama online te ih slušati paralelno s opcijom All Access na bilo kojem uređaju s operativnim sustavom Android ili putem interneta na play.google.com. Određeni albumi i liste pjesama dostupni su i offline.

Play Music možete besplatno isprobati na mjesec dana. Nakon toga košta 6,99 američkih dolara (nešto manje od 40 kuna) mjesečno. Redovni cjenik za one koji se prijave nakon 7. siječnja 2015. iznosit će 8,99 američkih dolara (oko 50 kn) mjesečno, sa 30-dnevnim besplatnim probnim razdobljem. Pripazite - Google će vam automatski naplaćivati mjesečnu naknadu ako je ne otkažete.

Google je već treći servis te vrste na domaćem tržištu. Deezer je s pozamašnom fonotekom u Hrvatskoj dostupan već gotovo godinu dana, a tu je i Rdio.