NOVI WEB SHOP

Gadgeterija i Sonus Art poklanjaju vam ove odlične slušalice!

29.09.2015 u 10:56

Bionic
Reading

Ekipa dućana Sonus Art prije nekog vremena predstavila je svoj novi web shop, koji je gotovo odmah nakon predstavljanja proglašen najboljim u kategoriji audio-video opreme. U suradnji s njima odlučili smo vam pokloniti slušalice GEAR4 GP08NC

Najbolji web shop u kategoriji audio video opreme sada je postao još bolji. Cilj novog weba bio je postići još bolje korisničko iskustvo, pogotovo na mobilnim uređajima, tako da je novi web shop u potpunosti responzivan, odnosno, prilagođava se veličini vaših ekrana.

Osim toga i brojnih drugih benefita koje donosi nova web platforma, uz novi web shop lansiran je i novi loyalty program u sklopu kojeg ćete biti nagrađeni za svaku kupovinu, ali i za ostavljanje recenzije.

Za čitatelje portala Gadgeterija, Sonus Art pripremio je mali natječaj - prvi posjetitelj koji ostavi Google+ recenziju i ocijeni izgled novog Sonus Art web shopa, dobit će na poklon GEAR4 GP08NC slušalice u vrijednosti 329 kn!

Nakon što ostavite recenziju, pošaljite poruku e-pošte na webshop@sonusart.hr s napomenom ‘Čitatelj Gadgeterije’ i svojim podacima za dostavu.

NAPOMENA: najbrži je bio Robert Petković. Čestitke dobitniku!