JEDNOSTAVNIJE I FLEKSIBILNIJE

FlexBiz - nove HT-ove tarife za male poduzetnike

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 17.03.2011 16:19
  • Objavljeno 17.03.2011 u 13:50
žena piše tekst na mobitelu

žena piše tekst na mobitelu

Izvor: Corbis / Autor: Rick Gomez/Corbis

S obzirom na važnost malih poduzetnika za hrvatsko gospodarstvo te s ciljem poboljšanja suradnje s tim segmentom Hrvatski Telekom (HT) je pojednostavio i prilagodio tarife njihovim potrebama te umjesto dosadašnjih osam od sada im nudi dvije osnovne tarife zajedničkog naziva FlexBiz, kazala je na današnjem susretu s novinarima članica Uprave T-HT-a i glavna operativna direktorica za poslovne korisnike Irena Jolić Šimović

Potičući oporavak ovoga važnog gospodarskog segmenta, Hrvatski Telekom je kreirao potpuno novu ponudu uz koju će mali poduzetnici moći puno jednostavnije i fleksibilnije koristiti telekomunikacijske usluge sukladno njihovim individualnim potrebama.

FlexBiz, nova poslovna ponuda za male poduzetnike nudi dvije tarife: Mobile START i Mobile PLUS kojima se zamjenjuju sve dosadašnje Flex Team tarife, a koje pak zadovoljavaju sve komunikacijske potrebe malih poduzetnika s dva do osam priključaka.

Mobile START tarifa krojena je prema potrebama korisnika koji u manjoj mjeri koriste mobilne usluge, dok Mobile PLUS zadovoljava sve potrebe poslovnih korisnika koji u većoj mjeri komuniciraju putem mobilnih uređaja.

Mobile START i Mobile PLUS tarife omogućavaju korisnicima da za sve svoje članove, neovisno o njihovu broju, odaberu visinu mjesečnog paketa - 200 kuna za Mobile START ili 600 kuna za Mobile PLUS tarifu. Mjesečnu naknadu moguće je iskoristiti za pozive, SMS, MMS ili podatkovni promet. Osim što je smanjen broj tarifa u odnosu na postojeću ponudu, novost su i niža mjesečna naknada u najnižoj tarifi, dok je cijena razgovora izvan tima jednaka prema svim nacionalnim mobilnim i fiksnim mrežama. Istovremeno, članovi unutar tima razgovaraju za 0 kuna i to bez naknade za uspostavu poziva.

Obzirom da Mobile START i Mobile PLUS tarife ne ovise o broju priključaka korisnici više ne moraju mijenjati tarifu ukoliko promijene broj zaposlenika, a već od 200 kn mjesečno mogu uključiti do osam zaposlenika u svoj tim.

Uz promjene kojima su usluge prilagođene suvremenom načinu komuniciranja, zadržani su i svi elementi na koje su korisnici navikli: mogućnost uključenja Simpa članova u tarifu kako bi i privremeni zaposlenici razgovarali besplatno unutar tvrtke, nepotrošeni iznos se prenosi u sljedeći mjesec, korisnicima je i dalje na raspolaganju opcija Unlimited kao i Dodatne minute, omogućena je nadogradnja s Web'n'Walk opcijama koje omogućavaju povoljnije surfanje, kupnja uređaja po povoljnijim cijenama…

Korisnici dosadašnjih tarifa Flex Team svoju tarifu mogu koristiti do isteka ugovora ili mogu početi s korištenjem jedne od novih Mobile START i Mobile PLUS tarifa ukoliko je prošlo minimalno 6 mjeseci od početka ugovorne obveze.

Više informacija o Mobile START i Mobile PLUS tarifama saznajte na www.t-mobile.hr ili na besplatnom broju telefona Službe za poslovne korisnike 0800 9100.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi