T-MOBILE I T-COM

Fiksni i mobilni pristup internetu u jednom paketu

13.05.2009 u 12:38

Bionic
Reading

Tvrtke T-Com i T-Mobile ponudile su sveobuhvatni paket pristupa internetu pod nazivom Full Internet, koji uključuje neograničeni MAXadsl promet, neograničen pristup WiFi Hotspotovima te do 3GB mobilnog internet prometa

Full Internet ponuda kombinira pristup Internetu putem različitih pristupnih tehnologija te na taj način korisnicima omogućuje surfanje Internetom po povoljnim cijenama gdje god se nalazili.

Ova ponuda podrazumijeva neograničen (flat) promet putem klasičnog ADSL pristupa i HotSpota te promet putem Mobile Interneta. Točnije, svi korisnici koji do 31. kolovoza 2009. godine potpišu ugovor za Flat MAXadsl te za jedan od Mobile Internet tarifnih modela u trajanju od 24 mjeseca plaćat će samo dvije kune mjesečne naknade za obje usluge tijekom prvih pet mjeseci korištenja. Pritom je neograničeno korištenje HotSpot usluge uključeno u mjesečnu naknadu za vrijeme cijelog trajanja ugovora.

Pored atraktivnih cijena usluga, u paketu s Mobile Internetom korisnik dobiva i USB stick za samo jednu kunu.

Odluči li se korisnik pak na kombinaciju MAXadsl-a i Simpa Interneta, korisnički komplet uključuje Simpa Internet paket s USB stickom za 148 kn te naknadu za MAXadsl od samo 1 kune mjesečno za pet mjeseci korištenja.

Maria Zesch, članica Uprave i glavna direktorica za marketing T-Mobilea Hrvatska je povodom predstavljanja zajedničke ponude istaknula: 'Full Internet je jedinstvena ponuda T-Coma i T-Mobilea, kompanija koje imaju isti cilj: još veću efikasnost, fleksibilnost i što bolje usluge za naše korisnike. Objedinjujući kompanije i usluge koje nudimo, u mogućnosti smo korisnicima od sada pružiti još kvalitetniju i potpuniju ponudu kako bi mogli u potpunosti uživati u svim prednostima interneta.'

Detaljne informacije o ovoj ponudi možete naći na stranicama www.t-com.hr i www.t-mobile.hr