PRIČA SE

Fanovi iPhonea, je li ovo datum koji čekate?

24.08.2017 u 12:04

Bionic
Reading

Apple bi nove modele svojih pametnih telefona mogao predstaviti u utorak, 12. rujna. Što će još stići s njima?

Drugi utorak u mjesecu rujnu je tjedan dana kasnije od dosadašnjih nagađanja kad bi Apple mogao obznaniti izgled i mogućnosti iPhonea 8, jednog od najiščekivanijih pametnih telefona ove godine.

Glasina je ovog puta navodno stigla iz izvora povezanih s telekom operatorima, kojima je datum predstavljanja priopćen kako bi mogli početi pripreme za predbilježbe i marketinške aktivnosti.

Pomicanje datuma ide u prilog glasinama prema kojima Apple ima problema zbog kašnjenja proizvodnje iPhonea 8.

Apple iPhone 8 u prodaji od 22. rujna?

Naravno, kao i svako drugo nagađanje, i ovo treba uzeti s grumenom soli. Dok Apple ne objavi službeno datum predstavljanja novog iPhonea ništa nije sigurno.

Kad god se jabučari na to odlučili, bit će to jedan od najvećih tehnoloških događaja ove godine. Tim više što će u Cupertinu obilježiti desetu godišnjicu predstavljanja prvog iPhonea ne samo novim top modelom već i izdanjima iPhone 7S i 7S Plus, za koje se ne očekuje kako će donijeti drastična poboljšanja u odnosu na sadašnje modele.

Spekulira se kako bi tri Appleova mobitela u prodaju mogli krenuti u petak, 22. rujna, dok bi predbilježbe mogle biti otvorene tjedan dana ranije, 15. rujna

Osim iPhonea, premijeru bi mogao imati i pametni sat Apple Watch 3, kao i Apple TV razlučivosti 4K. Korisnici Appleovih operativnih sustava mogli bi doznati kad stižu javna izdanja iOS-a 11 i macOS-a High Sierra, koji su zasad u beta fazama, piše Tech Radar.