MOBILNE APLIKACIJE

Facebook Messenger je upravo dobio zanimljivu značajku

23.03.2018 u 08:45

Bionic
Reading

Ovaj dodatak u popularnoj aplikaciji za čavrljanje usavršava grupne razgovore. Sada, slično kao i u WhatsAppu, tamo postoje i administratorske ovlasti

U jeku skandala s dilanjem podataka korisnika, Facebook i dalje nastavlja nadograđivati svoje aplikacije. Najnoviji dodatak dolazi u vidu nadogradnje za Messenger koji u najnovijoj verziji u grupne razgovore uvodi administratorske ovlasti.

Iako ovo možda zvuči kao velika stvar, riječ je o svojevrsnoj propusnici koju mora odobriti jedan od sudionika razgovora, s time da se bez nje ne može niti pristupiti razgovoru.

Facebook uvođenjem administratora ili vratara u grupne razgovore nastoji poboljšati značajku koja u trenutnom stadiju podržava do 250 sudionika.

FRKA JE

U kakav se to skandal upetljao Facebook i šest stvari koje morate o tome znati

Pogledaj galeriju

Korisnici će nakon najnovije nadogradnje moći slati poveznice kojima se njihovi prijatelji mogu pridružiti grupnom razgovoru, naravno - nakon odobrenja administratora. Opcija za 'provjeru na ulazu' se također može isključiti, a administratorske ovlasti već su dio druge aplikacije u Facebookovu vlasništvu - popularnog WhatsAppa.