BRISANJE ZA SVE

Evo kako obrisati poslanu poruku na WhatsAppu

15.09.2017 u 06:46

Bionic
Reading

U pripremi je nova značajka za popularnu aplikaciju pomoću koje ćete moći obrisati poruke koje ste poslali i odmah požalili što ste to učinili

Brisanje poslane poruke na WhatsAppu je vrlo jednostavno. Dovoljno je zadržati pritisak na njoj te potom kucnuti po sličici kante za smeće koja će se pojaviti na gornjoj traci i na poruci koja će se pojaviti pritisnuti OK kako bi potvrdili da ju doista želite obrisati.

To vjerojatno već znate i sami. Ali, znate li kako obrisati poruku koju ste poslali i odmah potom poželjeli da niste? Poruku koju bi obrisali prije no što ju primatelj stigne pročitati? Ne? Pa, u pripremi je nova značajka koja će upravo to omogućiti.

Trenutno je brisanje nakon slanja jedino moguće ako poruka nije napustila vaš mobitel. Ako vidite kvačicu uz poruku, već je poslana. Dvije kvačice znače kako je isporučena, dok dvije plave kvačice označavaju pročitanu poruku.

Dobra je vijest što će na WhatsApp uskoro doći značajka Delete for Everyone. Trenutno u fazi testiranja, ova će značajka omogućiti brisanje i nakon slanja. 

A čini se i kako u WhatsAppu planiraju ukloniti i obavijesti o porukama. 

Trenutno kad pritisnete i zadržite pritisak na poruci sve što možete napraviti jest obrisati ju. Nova značajka ponudit će mogućnosti uređvanja i povlačenja poruke. 

Delete for Everyone bit će moguće koristiti na svim tipovima poruka u WhatsAppu - tekstualnim, video, slikama, GIF-ovima dokumentima - kao i na Androidu te iOS-u.

Rok za brisanje poruke bit će pet minuta. Ako ju primatelj uspije pročitati prije toga, nova značajka vam neće moći pomoći, piše Tech Advisor

Stoga ćete i dalje ipak morati paziti što tipkate i šaljete.

  • +5
Ovo je 10 najboljih značajki današnjih pametnih telefona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia