CRASHLANDS i AMNESIA

Epic ovog tjedna nudi dvije izvrsne besplatne igre, evo kako ih ugrabiti

05.05.2020 u 12:20

Bionic
Reading

Popularni dućan videoigrama nastavlja privlačiti pažnju redovitim izbacivanjem besplatnih igara, ponudivši svim svojim korisnicima Amnesia: The Dark Descent i Crashlands

Epic Games Store je, nakon prošlotjedne najave, svim korisnicima svojeg dućana na ograničeno vrijeme ponudio još dvije besplatne igre.

Crashlands

Crashlands trailer je najbolji trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Butterscotch Schenenigans

Prva besplatna igra ovog tjedna je Butterscotch Shenanigansov Crashlands, akcijski RPG koncentriran na sakupljanje resursa i gradnju. Prvi put kad smo igru zaigrali na smartfonima, ona nam se činila kao skoro savršen naslov za prijenosni format. Nakon što je stigla na PC, čini se da je postigla vrlo sličan uspjeh, zaradivši vrlo visoke ocjene na online dućanima poput Steama.

Crashlands možete skinuti ovdje.

Amnesia: The Dark Descent

Izvor: Društvene mreže / Autor: Frictional Games

Druga igra na listi je Amnesia: The Dark Descent, horor avantura iz prvog lica s naglašenim aludiranjem na djela H.P. Lovecrafta. Amnesia se oslanja na atmosferu, slagalice i komadiće priče ostavljene u dnevnicima kako bi igrača sprovela kroz jedno od najintenzivnijih horor iskustava na PC računalu. Riječ je, naime, o iznimno atmosferičnom naslovu koji strah i paniku koristi kao osnovne mehanike te igrače tjera da razmišljaju ne samo o svojem fizičkom, već i mentalnom zdravlju koje, pogodili ste, kroz igru polako propada.

Amnesia: The Dark Descent možete skinuti ovdje.