INOVACIJA IZ HT-A

Dronovi donose najbrži internet u središte Zagreba

  • Autor: HT/Promo
  • Zadnja izmjena 18.02.2015 11:45
  • Objavljeno 18.02.2015 u 11:45
#4GDronDay

#4GDronDay

Izvor: Promo fotografije / Autor: HT

Svi ste pozvani na prvi hrvatski dron event, koji će se održati 21. veljače na zagrebačkom Cvjetnom trgu od 11 do 15 sati

Hrvatski Telekom udvostručio je maksimalnu brzinu u svojoj 4G mreži sa 75 na 150 Mbit/s, čime je potvrdio da diktira tempo razvoja mobilnog interneta u Hrvatskoj. Najbrži internet na hrvatskom tržištu pruža korisnicima mobilnih usluga HT-a niz novih mogućnosti, što će se moći provjeriti i na Trgu Petra Preradovića (Cvjetnom trgu) u Zagrebu, na prvom 4G dron događaju u Hrvatskoj.

Četiri bespilotne letjelice kojima će upravljali posebno obučeni stručnjaci nadlijetat će u subotu 21. veljače, od 11 do 15 sati zračni prostor iznad jednog od najpopularnijih zagrebačkih trgova. Dronovi će iz zraka s pomoću mobilnih uređaja snimati fotografije i video zapise, a HT-ov brzi mobilni internet sve će ih u realnom vremenu prenositi na LED ekran, odnosno na web stranicu 4gdrondan.com. Posjetitelji će fotografije moći odmah i podijeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, a onima koji budu željeli uspomenu na papiru, HT će fotografije odmah i isprintati.

Od 16. veljače, kada je maksimalna brzina interneta u HT-ovoj 4G mreži povećana na 150 Mbit/s, pa sve do 30. lipnja 2015. traje promotivno razdoblje korištenja te brzine. Pristup najbržem internetu bez dodatne mjesečne naknade korisnici mobilnih usluga HT-a mogu dobiti u tarifama i opcijama Plan za zabavu/posao XL/XXL; Plan za obitelj XL, XL+/XXL, XXL+; Plan za tim XL, XL+/XXL, XXL+; Plan za nas, Plan za nas+, Plan za tim+; Ultra mobile net XL+; VPN za sve S/M/L/XL; te 4G+ opciji.

Sve informacije o ponudama Hrvatskog Telekoma mogu se dobiti na službenim web stranicama www.hrvatskitelekom.hr, ali i na sedam društvenih mreža na kojima je HT aktivan. Sve aktivnosti na 4G dron događaju bit će zabilježene i putem još jedne, osme društvene mreže na kojoj Hrvatski Telekom komunicira s korisnicima - Instagrama.

Više o eventu na www.4gdrondan.com

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!