INOVACIJA IZ HT-A

Dronovi donose najbrži internet u središte Zagreba

18.02.2015 u 11:45

Bionic
Reading

Svi ste pozvani na prvi hrvatski dron event, koji će se održati 21. veljače na zagrebačkom Cvjetnom trgu od 11 do 15 sati

Hrvatski Telekom udvostručio je maksimalnu brzinu u svojoj 4G mreži sa 75 na 150 Mbit/s, čime je potvrdio da diktira tempo razvoja mobilnog interneta u Hrvatskoj. Najbrži internet na hrvatskom tržištu pruža korisnicima mobilnih usluga HT-a niz novih mogućnosti, što će se moći provjeriti i na Trgu Petra Preradovića (Cvjetnom trgu) u Zagrebu, na prvom 4G dron događaju u Hrvatskoj.

Četiri bespilotne letjelice kojima će upravljali posebno obučeni stručnjaci nadlijetat će u subotu 21. veljače, od 11 do 15 sati zračni prostor iznad jednog od najpopularnijih zagrebačkih trgova. Dronovi će iz zraka s pomoću mobilnih uređaja snimati fotografije i video zapise, a HT-ov brzi mobilni internet sve će ih u realnom vremenu prenositi na LED ekran, odnosno na web stranicu 4gdrondan.com. Posjetitelji će fotografije moći odmah i podijeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, a onima koji budu željeli uspomenu na papiru, HT će fotografije odmah i isprintati.

Od 16. veljače, kada je maksimalna brzina interneta u HT-ovoj 4G mreži povećana na 150 Mbit/s, pa sve do 30. lipnja 2015. traje promotivno razdoblje korištenja te brzine. Pristup najbržem internetu bez dodatne mjesečne naknade korisnici mobilnih usluga HT-a mogu dobiti u tarifama i opcijama Plan za zabavu/posao XL/XXL; Plan za obitelj XL, XL+/XXL, XXL+; Plan za tim XL, XL+/XXL, XXL+; Plan za nas, Plan za nas+, Plan za tim+; Ultra mobile net XL+; VPN za sve S/M/L/XL; te 4G+ opciji.

Sve informacije o ponudama Hrvatskog Telekoma mogu se dobiti na službenim web stranicama www.hrvatskitelekom.hr, ali i na sedam društvenih mreža na kojima je HT aktivan. Sve aktivnosti na 4G dron događaju bit će zabilježene i putem još jedne, osme društvene mreže na kojoj Hrvatski Telekom komunicira s korisnicima - Instagrama.

Više o eventu na www.4gdrondan.com