ODLAZAK VELIKANA

Dopredsjednik Naugthy Doga nakon 15 godina rada dao otkaz

15.03.2017 u 15:42

Bionic
Reading

Riječ je Christophe Balestri, dopredsjedniku studija koji nam je donio remek djela poput The Last of Us, Uncharted i Crash Bandicoot. Iz firme, naime, planira otići početkom travnja

Evan Wells, drugi dopredsjednik Naugty Doga ovim potezom postaje glavni predsjednik studija te je najavio da će 'nastaviti ispunjavati osobne  koji je s Balestrom vršio ulogu supredsjednika sada će biti jedini predsjednik studija te je izjavio da će nastaviti raditi ono što je s Belestrom radio posljednjih petnaest godina.

'Bila mi je čast raditi s odlučnim i talentiranim ljudima u industriji tijekom vremena koje sam proveo u Naugty Dogu. Na pitanje 'koja je naša tajna' uvijek se nasmijem. Tajna ne postoji; posvećujemo se slaganju najbolje i najodlučnije grupe programera, dizajnera i ilustratora koje možemo pronaći.' rekao je Balestra.

Balestra u studiju radi od 2002. na mjestu programera, tijekom razvoja franšize Jak and Daxter.

Uncharted: The Lost Legacy igrat ćemo krajem 2017., a smiješi nam se i remaster legendarnog Crasha. Na putu je i The Last of Us Part II, no njegov datum izlaska još nije poznat.