OGRANIČENI DOSEG

Dolazi nam Subaru WRX S4 tS, no nećete ga moći kupiti

10.10.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Labuđi pjev aktualne generacije obilježava još jedna posebna verzija koja će se nažalost prodavati samo u matičnoj zemlji

Subaru je izbacio još jednu posebnu izvedbu modela WRX, rezerviranu samo za Japan. Subaru WRX S4 tS je baziran na WRX S4 modelu, a u ponudi je i posebna Nürburgring verzija.

Motor je poznati dvolitreni turbo benzinac snage koji razvija 300 konjskih snaga i 400 Nm okretnog momenta. Ovjes je dorađen ugradnjom podesivih Bilstein amortizera.

NBR Challenge paket naravno označava Nürburgring, poznatu i zahtjevnu njemačku trkaću stazu. Cilj mu je proslaviti pobjede ovog automobila tvrtke u SP3T klasi na ovogodišnjem i prošlogodišnjem izdanju utrke 24 sata Nürburgringa, a tu su i vizualni dodaci te 19 colni BBS kotači kao i masivno stražnje krilo od karbona.

Kuriozitet je mjenjač, CVT prijenos definitivno nije nešto što bi se očekivalo u ovakvom posebnom automobilu, no zato su Recaro sjedala te još par STI detalja u interijeru nešto što je u skladu s percepcijom ovakvih modela.