ZAIGRAJTE GA DANAS

Dark Souls 3: Ashes of Ariandel procurio i zaslužio uranjeni izlazak

24.10.2016 u 19:32

Bionic
Reading

Prvi veliki DLC za akcijsku avanturu Dark Souls 3 stiže nam ranije zahvaljujući gafu koji je nekim vlasnicima Xboxa One sadržaj dostavio prije nego što je to From Software uopće planirao

Publika koja se prije svih ostalih dograbila Ashes of Ariandel vlasnici su Xbox Onea koji su kupili sezonsku propusnicu olitiga Seasons Pass. Dodatni sadržaj je bio dostupan tijekom kratkog razdoblja koje je, očigledno, bilo više nego dovoljno da se DLC-a domogne puno više igrača nego što je to From Software planirao.

Kako bi sanirali štetu te svima ostalima naslov dostavili u nekom razumnom vremenu, odlučili su skratiti vrijeme čekanja do izlaska te sadržaj isporučiti ranije.

Vlasnici konzola i PC-ja tako će Ashes of Ariandel moći početi downloadati - danas. Da, čini se kako From zbilja želi spasiti igrače od tona spoilera ponudivši DLC prije zadanog roka svima koji su ga kupili.

'Žao nam je ako je izlazak dodatnog sadržaja uzrokovao pomutnju među igračima Dark Soulsa 3. Radujemo se dočeku svih u hladni svijet Ariandela.'