TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Danas osvojite vrhunsku kozmetiku, vina, knjige...

01.12.2015 u 12:37

Bionic
Reading

Danas vas nagrađuju Max Factor, Dr. Brandt, Belje, Dallas, Epson, Genius, Konzum, Nestle, Neutrogena, Kućica na drvetu, SonyMusic/Menart, Bio Oil, Tisak Media, Top Stil, Zvijezda i Shiseido!

Kako bismo nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika, a kako bi svi bili što sretniji omogućili smo vam da nam u formi za prijavu sugerirate koje nagrade biste željeli osvojiti (moguće više odgovora). Uzmite u obzir da odabir željenih nagrada ne garantira da ćete ih i osvojiti, ali tportal.hr će dati sve od sebe da vam ispuni želju!

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje koje ćemo objaviti ovdje u razdoblju od 10:30 do 11:30 sati!

Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu, 31. prosinca!

Max Factor vam poklanja poklon paket koji sadrži Creme Puff puder, Colour Elixir ruž, Masterpiece Transform maskaru i Skin Luminizer podlogu.

Za najglamurozniji mjesec Max Factor je pripremio poseban look Candice Swanepoel. Nezaobilazan tekući puder Facefinity 3u1 za savršenu podlogu, Masterpiece Transform maskara za volumen trepavica u jednom potezu, Creme Puff puder u kamenu za matiranje, te kao završni detalj - Colour Elixir ruž za usne u boji 725 Simply Nude.
Sve proizvode možete pronaći po posebnoj ponudi do kraja mjeseca -20%.

Dr. Brandt vam poklanja Flexitone BB kremu!

Dr. brandt BB krema s flexitone tehnologijom pruža besprijekorno prekrivanje sa samo jednom nijansom; uklapa se sa svim tonovima kože. Krema čini kožu trenutačno savršenom, pruža blistavost, hidratizira, poboljšava izgled izražajnih linija i bora te štiti sa SPF30 zaštitom.

Vina Belje poklanjaju dva vrhunska vina iz svoje ponude – graševinu i merlot.

Graševina vrhunska, berbe 2013 svježe je i elegantno vino. U dubokom i profinjenom okusu dominira zelena jabuka, profinjena mineralnost s bademastim završetkom. Idealno vino za uživanje uz tjestenine, bijela mesa i suhomesnate delicije.

Merlot vrhunsko vino, berbe 2011 sa svojom rubinsko crvenom bojom ukazuje već na prvi pogled na vrlo ozbiljno vino. Harmonično vino s voćnim karakterom, puno je i snažno. Crvena mesa, divljač, pečena teletina, zreli sir te kulen dobra su osnova za uživanje ovog vina.
Ovih praznika uz odabrane delicije u krugu najdražih, uživajte u Vinima Belje.

Dallas vam poklanja DVD Severine 'Dobrodošao u klub'!

Severinina spektakularna turneja 'Dobrodošao u klub', kojom je osvojila najveće regionalne koncertne pozornice, konačno je dočekala svoje DVD izdanje.

Dugoočekivani DVD donosi snimku zagrebačkog koncerta održanog 11. svibnja prošle godine u Areni, u trajanju od preko dva sata. Redatelj turneje bio je Tomaž Pandur, dok režiju DVD-a potpisuje Peđa Marković. Uz DVD, izdanje 'Dobrodošao u klub live' kao bonus donosi i CD sa 18 live izvedbi Severininih najvećih hitova, kao što su 'Italiana', 'Uzbuna', 'Gas, gas', 'Ja samo pjevam', 'Brad Pitt' i mnogi drugi.

DVD/CD izdanje 'Dobrodošao u klub live' u prodaji možete pronaći od četvrtka, 11. prosinca, u izdanju Dallas Recordsa, po cijeni od 59,90kn, na kioscima Tiska i Tisak Media centrima, u Dallas Music Shopovima te u drugim glazbenim dućanim.

Turneja 'Dobrodošao u klub' krenula je 23. ožujka 2013. iz Rijeke i obišla najveće gradove u regiji, od Ljubljane i Zagreba, do Beograda, Sarajeva i Skoplja između ostalih. Vrhunska produkcija scene, zvuka, svjetla, u kombinaciji sa plesnim koreografijama i, kao i uvijek, nadahnutim Severininim izvedbama uživo, potvrdila je da su njezini nastupi uz bok onima svjetskih zvijezda, a za svaki od koncerata tražila se karta više.

Epson vam poklanja adapter za punjenje smartphonea i strugač leda za auto.

Epson vam pomaže da lakše prebrodite zimu u svom automobilu i van njega. Naša dodatna oprema uključuje adapter za punjenje pametnih uređaja te strugač za led. Uz to, s nama imate zajamčen najpovoljniji inkjet ispis te najbolji sliku u video projekcijama. I još mnogo toga...

Provjerite na www.epson.hr.

Genius vam poklanja slušalice Genius HS-M04SU

Genius je poznati proizvođač dodataka za računala i uređaja za digitalni životni stil. Tvrtka nudi velik broj proizvoda koje krase vrlo dobra kvaliteta, inovativne karakteristike i povoljna cijena. Široka ponuda uključuje dodatke za računala poput tipkovnica, miševa, zvučnika ili slušalica, prijenosne punjače za mobitele ili tablete, DVR kamere za vozila, Bluetooth slušalice i mnoge druge uređaje.

Konzum vas nagrađuje poklon paketom Olea Lavanda

Olea linija proizvoda za njegu tijela obogaćena je proizvodima s neodoljivim mirisima Mediterana; mirisima lavande, smilja i maslina. U liniji Olea Mediteran potražite losione za tuširanje, mlijeka i kreme za tijelo, kreme za ruke i tekuće sapune.

Mirisi lavande i smilja očaravaju, pune zadovoljstvom i energijom. Pretočeni u nježne i hranjive proizvode za njegu tijela, podarit će koži savršenu hidrataciju i cvjetnu svježinu. Lavanda je poznata kao biljka kao umiruje, pa tako i u njezi kože, osobito one sklone iritacijama. Maslinovo ulje već stoljećima dokazuje svoje blagodati za zdravlje, pa tako i za sjajnu i njegovanu kožu. Smilje je dragocjena mediteranska biljka, čije se ulje vrlo često koristi u preparatima za regeneraciju kože. Krema od smilja savršeno štiti i vlaži kožu i odličan je saveznik u borbi protiv bora.

Nestle vam poklanja paket Nestlé žitarica – ukusan i hranjiv doručak za cijelu obitelj.

Svima je dobro poznato da je doručak najvažniji obrok u danu kojeg ne bi smjeli preskakati ni djeca ni odrasli. Nakon osam sati sna i posta, doručak je savršeno vrijeme da tijelu osiguramo potrebnu energiju kako bi ga pripremili za predstojeći dan. Doručak može poboljšati usredotočenost te povećati radni učinak i pamćenje kao i poboljšati koncentraciju važnu za rad i učenje. Odličan izbor za doručak su žitarice napravljene sa cjelovitim (integralnim) zrnom, koje se najčešće poslužuju s mlijekom, jogurtom ili svježe cijeđenim voćnim sokom. Visok udio prehrambenih vlakana, bogatstvo vitamina, niska razina masti i složeni ugljikohidrati čine ih idealnim odabirom za doručak modernih, zaposlenih ljudi, ali i djece. Tvrtka Nestlé stoga neprestano radi na poboljšanju nutritivnih vrijednosti svojih proizvoda, uključujući poznate brandove NESQUIK®, FITNESS®, CHOCAPIC®, COOKIE CRISP® i HONEY CHEERIOS®, kao dio trajnih napora da se hranjiv doručak učini poželjnim odabirom dostupnim svakome. Osim inovacija u recepturi, Nestlé žitarice neprestano iznenađuju svoje potrošače i zabavnim sadržajima. Tako će se, nakon igrice Angry Birds Breakfast te likova iz animiranih hitova RIO 2 i Spužva Bob u kojima su najmlađi mogli uživati ove godine, već u siječnju 2015. u pakiranjima Nestlé žitarica za djecu naći figurice globalno popularnih Transformera ili kodovi za pristup novoj Transformers web igrici.

Jednako kao doručak važan je i međuobrok, koji umiruje želudac i potiskuje osjećaj gladi te pomaže tijelu da izdrži do glavnog obroka. Za međuobrok je potrebno svega nekoliko minuta, a kratak predah i obnova energije pružaju kvalitetniji ostatak dana. Zato tvrtka Nestlé u svom asortimanu ima FITNESS i NESQUIK žitne pločice, koje su odličan odabir za ukusan i hranjiv međuobrok, bilo kada i bilo gdje.

Neutrogena vam poklanja poklon paket koji sadrži kremu za ruke i losion za tijelo.

NEUTROGENA® Norveška Formula s nordijskom kupinom je nova linija kozmetičkih proizvoda za njegu dehidrirane kože ruku, usana, stopala i tijela. Oslanjajući se na skandinavsku tradiciju, ovo je prva linija za njegu kože koja kombinira hidratacijski učinak Norveške Formule s nordijskim kupinama, moćnim supervoćem, koje može preživjeti ekstremne uvjete arktičke zime. Proizvodi dokazano, čak tri puta, poboljšavaju razinu hidratacije kože.

Neutrogenini dermatolozi razvili su njegujući asortiman NEUTROGENA® Norveške Formule s nordijskim kupinama, koji dokazano radi u skladu s prirodnim procesom kože i iz dana u dan pretvara suhu kožu u meku i njegovanu. Nordijska kupina je voće koje može izdržati temperature do - 40⁰C, a njezina jedinstvena svojstva omogućuju zaštitu od ekstremnih vanjskih uvjeta i neutralizaciju negativnih učinaka.

Svjetski lider u proizvodnji vrhunskog, dermatološki razvijenog asortimana za njegu kože, kose i kozmetike, Neutrogena već više od 40 godina svojim potrošačima pruža jedinstvene proizvode za održavanje ljepote kože. Tvrtka proizvodi i prodaje sveobuhvatnu liniju kozmetičkih proizvoda distribuiranih u više od 70 zemalja. Sa sjedištem u Los Angelesu, Neutrogena je podružnica tvrtke Johnson & Johnson, najobuhvatnije svjetske kompanije za proizvodnju proizvoda za njegu i zdravlje.

Kućica na drvetu vam poklanja igru Quercetti Graditelji Marble Run

Izgradite svoju vlastitu pistu s ovim uzbudljivim setom. Reproducirajte sliku s kutije ili se zabavite eksperimentirajući s novim dizajnom. Dijelovi padobrana, mosta, stupova, kotača – sve se može kombinirati u bezbroj kombinacija koje jamče sate super zabave. Mramor Run potiče kreativnost i logičko zaključivanje. Svi dijelovi izrađeni su od kvalitetnih materijala koji omogućuju da izgradite čvrste i precizne strukture koje oduševljavaju.
Sadrži: 10 ravnih staza u 2 boje, 14 stupova / cijevi / stupovi u dvije boje, 4 baze, 2 vrtloga, 2 startna vrata, 1 polazna vrata kontejnera, 10 pikula, upute.

U City Centerima one Zagreb i Split te Robnoj kući Rijeka stanuje Kućica na drvetu, specijalizirana trgovina dječjih igračaka.
Po uzoru na trgovine igračaka europskih metropola, Kućica na drvetu ističe se svojim vizualnim identitetom i atraktivnim dječjim igračkama koje će zagolicati maštu i mnogim odraslima. Kućica na drvetu oduševljava detaljima i svojim jedinstvenim asortimanom te osobljem koje s posebnom pažnjom pristupa svojim malim kupcima.
Dolaskom u Kućicu na drvetu, uživat će te u igrama, animacijama i upoznati čarolije novih igračaka najpoznatijih svjetskih brandova kao što su: LEGO, Disney, Play–Doh, Monopoly, BRIO, Fisher Price, Bburago…
Srest će te i omiljene junake: Transformerse, Spider–Mana, Pčelicu Maju, Barbie, Furbyja…
Maštu će razigrati i prava kućica u kojoj se djeca mogu igrati te Drvo želja namjenjeno željama kupaca.
Iznenađenja i veselih događanja nikada neće nedostajati, stoga posjetite City Centar One i Robnu kuću Rijeka te otkrijte što je sve pripremila ekipa iz Kućice na drvetu.

Menart je pripremio CD grupe AC/DC 'Rock Or Bust'

AC/DC je za novi album 'Rock or Bust' (Sony Music/Menart) pripremio posebnu naslovnicu - netradicionalnu, posebno dizajniranu 3D naslovnicu koja pri pomicanju daje iluziju eksplozije legendarnog AC/DC logotipa.

Album je snimljen u proljeće 2014. u Vancouveru, BC. Producirao ga je Brendan O’Brien, a miksao Mike Fraser. Bit će to njihov prvi novi studijski album u šest godina, odnosno prvi nakon uspješnog izdanja 'Black Ice' koji je bio #1 u čak 31 zemlji s prodajom od gotovo osam milijuna primjeraka. Album su najavili pjesmom 'Play Ball'. Tu su još 'Rock or Bust', 'Rock The Blues Away', 'Miss Adventure', 'Dogs of War', 'Got Some Rock & Roll Thunder', 'Hard Times', 'Baptism By Fire', 'Rock the House', 'Sweet Candy', 'Emission Control'.

Bio Oil vam poklanja ulje protiv strija, ožiljaka i neujednačenog tena.

Ožiljci, strije, neujednačena boja tena... Potraga za proizvodom koji može riješiti ove probleme i poboljšati izgled kože je završena jer je i u Hrvatskoj od nedavno dostupno najtraženije ulje za probleme kože - Bio-Oil.

Bio-Oil je ulje koje klinički dokazano poboljšava izgled kože na kojoj su prisutni znakovi poput ožiljaka, strija ili neujednačene boje tena. Bio-Oil također može prevenirati nastajanje strija kod trudnica, tijekom rasta ili naglog povećanja tjelesne težine, a s obzirom da nadomješta prirodnu vlažnost kože preporučuje se i kao preparat koji će spriječiti dehidraciju kože i njeno preuranjeno starenje.

Bio-Oil ulje je nastalo u Južnoafričkoj Republici, a na tržištu je prisutno od 1987. godine. Jedinstvenim ga čini revolucionaran sastojak PurCellin OilTM koji omogućuje brzo upijanje u dublje slojeve kože i nakon kojega na koži ne ostaju masni tragovi. Ulje je kombinacija prirodnih ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koji su bogati vitaminima A&E. Jedinstvena formula Bio-Oila pomaže u poboljšanju strukture kože, a ujedno i usporava preuranjeno starenje kože.
Ulje Bio-Oil preporučuju i brojni dermatolozi i farmaceuti.

Tisak Media vam poklanja knjigu 'Zaklon od neba'

'Zaklon od neba' kultni je, izvorno 1949. godine objavljeni roman američkog pisca i kompozitora Paula Bowlesa – po kojem je B. Bertolucci snimio popularni 'Čaj u Sahari' s Johnom Malkovichem u glavnoj ulozi.

Riječ je o bestseleru koji odavno slave i kritika i publika i koji su čitave škole, na čelu s bitnicima – Burroughsom, Ginsbergom, Kerouacom – utkale u temelj svojih poetika, a Bowlesa ustoličile kao neku vrstu vlastitog duhovnog oca. Bowles, koji je u Sjevernoj Africi proveo dobar dio života, ispisao je u ovoj, ali i drugim svojim knjigama pustinji istovremeno bezvremenu odu te nježnu tužaljku za 'pustinjom kakva je nekad bila'.

U Tisak media božićnom katalogu i ove godine pronaći ćete pregršt ideja te super poklone za vaše najdraže! Bogat izbora knjiga, igračaka, filmova, glazbe, CD-a, video igara, tehnike te poklon program čine Tisak media multimedijalne knjižare idealnom destinacijom za kupnju božićnih poklona! A za svaku kupnju iznad 300,00kn dobivate i 20% popusta za iduću kupnju.

Svi ljubitelji knjiga pronaći će veliki izbor beletristike, publicistike, putopisa, priručnika te dječje književnosti, koje su idealan poklon za ispod bora.

Tvrtka Top Stil LMS vam poklanja frizuru u frizerskom salonu Hair Couture, Trpimirova 31, Zagreb

Tvrtka Top Stil LMS d.o.o. još od 1989. jedan je od kvalitetnijih uvoznika i distributera frizerske i kozmetičke opreme, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja.

Prateći svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća, Topstil nudi kvalitetne proizvode najpoznatijih svjetskih brandova, uz prihvatljive cijene te savjete educiranog osoblja i dobar servis. Od brandova u ponudi Topstila, posebno se izdvajaju Moroccanoil i label.m čiji će inovativni proizvodi za njegu i regeneraciju kose zadovoljiti sve one kojima je lijepa kosa visoko na popisu želja.

Zvijezda vam poklanja poklon paket svojih proizvoda

Za sretne blagdane pune okusa, Zvijezda je svojim vjernim potrošačima pripremila bogatu nagradnu igru s atraktivnim nagradama.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati samo dvije pokrovne folije Margo ili dvije ambalaže Zvijezda majoneze na Zvijezda d.d., Marijana Čavića 1, p.p. 967, 10000 Zagreb s naznakom „Za nagradnu igru“ koja traje do 31.12.2014. Sretni dobitnici mogu osvojiti jednu od atraktivnih nagrada: 2 automobila marke Peugeot 2008, 20 tableta, 300 poklon paketa i 500 USB stickova.

Započnite dan s Margom! Margo margarini nove generacije Margo Nova, Margo Jogurt + kalcij, Margo Balance, Margo Q i Margo s maslacem namazi su vrhunske kvalitete i okusa, za zdravu i uravnoteženu prehranu i dobru tjelesnu formu cijele obitelji. Obogaćeni vitaminima A, D i E izvrstan su izvor energije za svaki dan.

Novi Margo Aero donosi drugačiji doživljaj margarina. Margo Aero je vrhunska inovacija, prvi je pjenasti margarin vlastite proizvodnje i recepture u Hrvatskoj, neopisivo je laganog okusa i izuzetne mazivosti .

Zvijezda Delikates majoneza je najpoznatija i najprodavanija majoneza na domaćem tržištu već više od 50 godina te dobitnik znaka Hrvatske kvalitete.
Širina asortimana Zvijezda majoneze potrošačima omogućava da odaberu upravo onaj proizvod koji najbolje odgovara njihovim prehrambenim željama i navikama.
U skladu sa svjetskim trendovima i preferencijama domaćih korisnika, Zvijezda nudi široku paletu okusa: Čili majonezu, Ultra hot čili majonezu, majonezu s jogurtom, majonezu s češnjakom, majonezu s limunom i limetom i Mediteran majonezu.

Uživajte u raznolikim okusima i osvojite atraktivne nagrade!

Shiseido vam poklanja Ultimune kremu

Baš kao što Vas imunološki sustav Vašeg tijela štiti i koža ima ima svoj imunološki sustav kako bi se obranila od štetnih uticaja iz okruženja, emocionalnog stresa i starenja. Od svih onih negativnih utjecaja koji štete unutrašnjoj snazi i otpornosti, a koji uzrokuju višestruke brige.
Nakon 20 godina istraživanja veze između imunološkog sustava kože i načina na koji koža izgleda starenjem, Shiseido je otkrio da rješenje za sve probleme na koži leži u neiskorištenoj snazi.
U tradicionalnim rutinama njege kože, proizvodi su napravljeni tako da brišu sve nepravilnosti na koži, ali kada je njen imunološki sistem oslabljen, svi problemi se vraćaju s vremenom.
Shiseido prati svoj put, i predstavlja POWER INFUSING CONCENTRATE, koji aktivira imunološki sistem kože i poboljšava funkciju kože, iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu.

DNEVNA DOZA LJEPOTE, infuzija energije u obliku seruma, poboljšava imunitet kože koji se bori sa svim štetnim uticajima iz okruženja, starenjem i emocionalnim stresom.
Obogaćen Ultimune kompleksom, ovaj esencijalni korak u njezi kože, aktivira snagu kože kako bi obnovio oštećenja nastala na koži poput: dehidriranosti, bora, opuštenosti i neujednačenog tena, dok pojačava funkcije korektivnih proizvoda za njegu kože.

Nagradno pitanje potražite ovdje između 10:30 i 11:30 sati!

Neki od točnih odgovora su Nogomet, Košarka, Ostali sportovi..., a dobitnici su:

Josip Brkić (Neutrogena poklon paket i poklon paket vina Belje)
Slaven Varga (poklon paket Nestle žitarica i Max Factor poklon paket)
Matko Vukelić (BB krema i knjiga 'Zaklon od neba')
Darko Skuliber(slušalice Genius HS-M04SU i frizura u frizerskom salonu Hair Couture, Trpimirova 31, Zagreb)
Anita Kepić (Shiseido Ultimune krema i DVD Severine)
Igor Kuš (Epson adapter za punjenje smartphonea + strugač leda za auto i Konzum poklon paket Olea Lavanda)
Marica Parać (igračka Quercetti i CD AC/CD-a)
Mirjana Farkaš(ulje Bio Oil i Zvijezda poklon paket)

Sve dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrada kontaktirati mailom!