KONAČNO

Da, Destiny 2 ima trailer i uskoro dolazi na vaše računalo!

02.04.2017 u 09:05

Bionic
Reading

Bungie je službeno potvrdio ono o čemu se priča već mjesecima. Legendarni Destiny ovog puta neće biti ograničen samo na konzole - stiže na PC!

Dolazak na PC potvrđen je putem službenih stranica Destinyja, a uz njega je stigla i široka ponuda prednarudžbi koje vas mogu koštati i do 250 dolara. Sve ovo, naravno, ide rukom pod ruku s prvim velikim foršpanom koji, kao što ste očekivali, najavljuje stvari kojih su se najžešći fanovi igre već dulje vrijeme bojali. Naime, u njemu The Last City uništi nemilosrdni imperij Cabal. Red Legion i njihov vođa Ghaul na samom startu igre demoliraju sve stvari koje su igrači uspjeli sakupiti, a vi krećete u osvetnički pohod.

Prvi trailer za Destiny 2 Izvor: Društvene mreže / Autor: Bungie

'Ovo je nov početak za sve igrače. Znamo da imate pitanje o svijetu koji ćete istraživati, neprijateljima s kojima ćete se boriti, moćima koje ćete savladati i hrpu predmeta koje ćete pronaći', kažu iz Bungieja. 'Sve odgovore dobit ćete tijekom idućih nekoliko mjeseci. Bit će vraški zabavno!'

Ono što nas čeka je, za početak, priča. Prvi gameplay vidjet ćemo već 18. svibnja, a betu ćemo moći igrati već ovog ljeta, naravno, ako smo naručili igru. Što se platformi tiče, šuška se o interplatformskom gameplayu između Windowsa i Xboxa One.

Koliko će nas sve to koštati? Pa osnovna verzija Destinyja 2 olakšat će vas za 60 dolara, a luksuzna kolekcionarska za nešto paprenijih 250 dolara. Naravno, tu je i 'propusnica za ekspanzije' o kojoj će biti riječi nešto kasnije. Obožavatelji originala prepoznat će dva prominentna logotipa: onaj Ozirisa - moćnog čarobnjaka koji je stvorio Trials of Osiris koje smo mogli igrati vikendima te onaj Warmindsa - mreže moćnih umjetnih inteligencija koje stoje iza Travellera (one ogromne kugle iz jedinice).  Ovo znači da će se ekspanzije baviti temama vezanima uz priču prvog Destinyja, što će definitivno oduševiti najžešće fanove.