VRIJEME JE ZA ODGODE

Cyberpunk 2077 je na putu, no čini se da ga nećemo zaigrati ove godine

11.03.2019 u 14:06

Bionic
Reading

CD Projekt je u nedavnom videu objavio novosti vezane uz nadolazeći futuristički RPG, naglasivši da igra nije ni blizu kraju razvoja

CD Projekt nedavno je potvrdio da će Cyberpunk 2077 zbilja biti prikazan na ovogodišnjem E3-ju, što nije iznenađujuće s obzirom da je igra bila prikazana i na prošlom. Ovo je potaklo mnoge da pomisle da će igru moći zaigrati kraje 2019. ili početko 2020., no čini se da su bili preoptimistični. Najnoviji video koji je objavio PlayStation tvrdi da do izlaska igre ima još puno, puno posla.

U videoisječku moguće je vidjeti isječke iz jednosatne demonstracije, osvrte na brojne teme uključujući zašto razvojni tim ovog puta radi igru iz prvog lica, zašto je nastala tišina godinama nakon prvog trailera i zašto se igra dešava 60 godina nakon RPG-a koji ju je inspirirao.

Izvor: Društvene mreže / Autor: cd projekt

'Ovo je razvojnom timu dalo veliku dozu slobode po pitanju razvoja priče bez kontriranja izvornom materijalu' kaže voditelj te nastavlja 'ovo nam je olakšalo i tranziciju iz stolne igre u videoigru'.

Reakcije na prošlogodišnju jednosatnu prezentaciju Cyberpunka 2077 bile su skoro potpuno pozitivne te su timu priskrbile više od 100 nagrada. Video, doduše, ima jedan vrlo bitan detalj koji definitivno ne ide niz dlaku onima koji igru jedva čekaju dovršiti: 'Cyberpunk 2077 možda nije tajnovita igra kao što je bio prije nekoliko godina, no priča je daleko od kraja. Ovo ste sto posto čuli već nekoliko puta, no igru ćemo izdati 'kada bude gotova'' zaključio je voditelj hrapavog glasa.