NOVA E-TRGOVINA

Conrad otvorio hrvatski web shop, nudi besplatnu dostavu

10.07.2013 u 18:45

Bionic
Reading

Jedna od vodećih trgovina elektroničkom opremom zasad na našem tržištu nudi više 50 tisuća proizvoda. Do kraja srpnja dostava je besplatna

Trgovina online, koja je na adresi www.conrad.hr počela poslovati 1. srpnja, nudi razne elektroničke uređaje, od onih za dom i vrt, dječjih igračaka do multimedije, autoopreme i alata.

Svaki proizvod dolazi s jamstvom od 12 mjeseci. Možete ga, kažu u Conradu, isprobati kod kuće. Ako ne odgovara vašim potrebama, moći ćete ga vratiti u roku od 14 dana, a novac će vam biti vraćen.

Također, otvoren je i besplatan pozivni centar za hrvatske kupce, s telefonskim brojem 0800 55 50. Pozivom na taj broj moći ćete dobiti dodatne stručne informacije i savjete o bilo kojem proizvodu iz Conradove ponude, kao i o načinu njegove upotrebe.

Do kraja srpnja dostava je besplatna za područje cijele Hrvatske, a iz Conrada najavljuju i posebne akcijske cijene te popust za pretplatnike na newsletter.

Conrad svakog dana isporučuje preko 35 tisuća paketa u više od 100 zemalja širom svijeta, a u vrijeme zimskih blagdana taj broj premaši i 50 tisuća. Trenutačno ukupan asortiman u Njemačkoj broji više od 370 tisuća proizvoda. Uskoro bi se sve veći dio tog asortimana trebao naći i u web shopu Conrad.hr.