Idea Knockout

Bug i Hrvatski Telekom osigurat će timu s najboljom inovacijom predstavljanje na CES-u 2018. u Las Vegasu

27.09.2017 u 14:20

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom kao tehnološki lider u regiji snažno podržava razvoj startup zajednice na našem podneblju

Kao partner organizatora, tech mjesečnika Bug sudjelovat će i na nadolazećem Idea Knockoutu (powered by T) 2017, najuzbudljivijem regionalnom natjecanju tehnoloških ideja koje će se održati u četvrtak, 28. rujna 2017. u zagrebačkom coworking prostoru HUB 385 s početkom u 10 sati, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje. 

Čak 20 timova s fantastičnim tehnološkim idejama tako će odmjeriti snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu boreći se za glavnu nagradu, putovanje za dva pripadnika tima u Las Vegas na najveći svjetski sajam novih tehnologija, glasoviti CES. Osim putnih troškova, pobjednički tim će osvojiti i izlagački štand na CES-u 2017 koji će se u Las Vegasu održati od 9. do 12. siječnja 2018.

Natjecatelji

Ove godine nastupaju Aspida, Axiomi, Baggizmo, CircuitMess, Couch Coach, Erebus, Eynio, Kazoze, LenTenTin, me.mum, Melanoma Check, Parklio, PickUp, PicUP, Pointers, Reaktor, SightRun, Sunthetic i Vollo Tehnologije.

Specijalni gost je Bojan Opačak, suosnivač startupa Maggie koji je pobijedio na prošlogodišnjem hackatonu Hrvatskog Telekoma Hack It! On će predstaviti ovogodišnji hackaton koji pobjedniku osigurava nagradu od 30.000 kn.

Četvrti Idea Knockout

Idea Knockout odražava se po četvrti put, nakon što je na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu odnio STEMI, prije dvije godine Streaming Solutions, a prije tri godine DivIT s projektom Mash.me.

Sa sva tri startupa Hrvatski Telekom surađivao je na različitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa. Nakon nastupa na CES-u sva tri pobjednička startupa zabilježila su svjetski uspjeh, ostvarivši brojne kontakte i narudžbe upravo tijekom svojeg predstavljanja globalnoj publici u Las Vegasu.

Raspored događanja objavljen je na www.ideaknockout.com, a svečanost proglašenja pobjednika održat će se također 28. rujna 2017. u 16.30 sati.