Novo u Viberu

Besplatni pozivi, grupni razgovori, osobni prevoditelj na 30 jezika... ovo su samo neke od značajki novog Vibera

26.06.2019 u 12:03

Bionic
Reading

Viber je ponudio svježu verziju svoje aplikacije u kojoj vas očekuju najnoviji i najnapredniji alati koji na pametnim telefonima navodno rade brže nego prije

Planirajte ljetovanje

Na Viberu možete rezervirati smještaj za cijelo ljetovanje, a informacije o dobrim hotelima na koje ste naišli podijeliti s prijateljima. Samo otvorite menu Chat ekstenzija (GIF+) i pomoću Booking.com pretrage pronađite savršen smještaj, chatom ekipi pošaljite prijedloge i dovršite rezervaciju bez izlaženja iz Viber aplikacije. Raspoloženje podignite i puštanjem glazbe sa Spotifyja i YouTubea. Neodlučne pak požurite TuneMoji GIF-ovima sa zvukom.

Izbjegnite skrivene troškove

Zadnja stvar oko koje želite brinuti su nepredviđeni ili skriveni troškovi pri zvanju kući. Pomoću Viberovog lokalnog broja možete primati pozive i poruke bez roaming naknada. Lokalni broj vam omogućuje posjedovanje lokalnog broja telefona, kako bi vas bilo tko izvan samog Vibera mogao zvati i slati vam SMS poruke, sve po lokalnim cijenama. Opustite se i osjećajte kao kod kuće ma gdje bili; rezervirajte mjesto u restoranu ili izlet bez dodatnih naknada i budite sigurni da ste prijateljima i obitelji dostupni bez komplikacija. Lokalni broj je trenutno dostupan u SAD-u, Ujedinjenom Kraljevstvu i Kanadi, a mogućnost korištenja uskoro će se proširiti na još zemalja.

Netko nema Viber? Nema problema!

Ako netko od vaših prijatelja nema instaliran Viber, iskoristite Viber Out koji vam omogućuje pozivanje brojeva koji nisu na Viberu, kroz samu Viber aplikaciju. Nabavite si plati-kako-trošiš kredite ili uštedite uz paket za pozivanje.

Aplikacija koja govori 30 jezika

Nije problem ni ako ne govorite lokalni jezik jer ih Viber zna više od 30. Duže pritisnite na poruku kako biste dobili opciju automatskog prevođenja biranjem jezika. Više ne morate strahovati ni od tipfelera jer poruke odsad možete I naknadno uređivati opcijom Edit. Također, ako cijelu poruku poslali krivoj osobi, možete je izbrisati i nakon što je poslana.

Nemojte lutati, podijelite svoju lokaciju

Ako želite podijeliti svoju lokaciju s prijateljima koji su vam se odlučili pridružiti, iskoristite opciju Podijeli lokaciju. Označite gdje se nalazite ili odaberite adresu i pošaljite im je putem Vibera.

Ako vam je dosadno, igrajte se

Kad poželite ubiti malo vremena dok čekate autobus ili avion, zaigrajte neku od mnogih igara. Viber Igre su zabavan i interaktivan način za povezati se s prijateljima kroz poziv na zajedničko igranje, koji možete poslati bilo kome sa svoje liste kontakata.

Budite u kontaktu, pokrenite vlastitu grupu

Pokrenite vlasiti Viber Community, grupni chat s neograničenim brojem članova, naprednim administratorskim mogućnostima i hrpom novih opcija za chatanje. Pozovite sve s kojima želite ostati u kontaktu i podijeliti svoje avanture. Fotografije koje ‘nisu za svačije oči’ ostaju sigurne u zajedničkom Communityju jedne od najkorištenijih instant messaging aplikacija u Hrvatskoj.

Umjesto da koristite nekoliko različitih chatova i aplikacija sve koje želite možete nazvati odjednom putem Viberove najnovije opcije Grupnih poziva koji podržavaju razgovor s do pet osoba istovremeno.

Ostali ste bez riječi? Neka stickeri govore za vas

Ne možete pronaći prave riječi? Izrazite se stickerima koji će opisati što želite reći. Preuzmite Severinin sticker paket i u pravom trenutku iskoristite neke od najpopularnijih stihova poput “Ovo će biti dobra noć predosjećam”. Ako vam je draže chillati uz Narodni radio, preuzmite njihove glazbene stickere i šaljite omiljene stihove poput “Meni je super”.