T-WISEPILOT

Besplatna navigacija novim T-Mobile korisnicima

06.10.2010 u 14:14

Bionic
Reading

Svi novi korisnici T-Mobilea od danas besplatno dobivaju GPS navigacijsko rješenje T-Wisepilot koje se može koristiti kao autonavigacija i kao navigacija za pješake. Također, HT dodatno daruje i besplatno osvježavanje karata tijekom čak 24 mjeseca

Uz standardne mape, T-Wisepilot nudi i opciju glasovnog navođenja čijim korištenjem vozači pridonose sigurnosti na prometnicama. Lokacije na mapama prikazuju se u 2D i 3D tehnici, a ujedno su prikazane i okolne POI točke (point of interest) poput bankomata, bolnica, benzinskih postaja, restorana, kina itd. T-Wisepilot nudi i mogućnost izračuna udaljenosti do željenih objekata, vremena potrebnog da bi se do njih došlo kao i informacije o vremenskim uvjetima na putu. Dodatna, zanimljiva, praktična mogućnost je bilježenje i uređivanje pravca kretanja ili omiljenih destinacija pomoću posebne web stranice https://tmhr.wisepilot.com na koju se mogu stavljati izvješća s putovanja.

HT trenutačno nudi T-Wisepilot na uređajima Samsung S5620, Samsung S8500 te Samsung i5800, a vrlo skoro (već krajem mjeseca) će ponuditi i na ostalim pametnim telefonima u ponudi. T-Wisepilot na uređajima dolazi predinstaliran i sve što korisnici trebaju napraviti da bi ga mogli koristiti jest pokrenuti aplikaciju.

Uređaji s  navigacijskim rješenjem T-Wisepilot mogu se, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, nabaviti po vrlo povoljnim cijenama. U Tarifi za Sve 200 tako je Samsung S5620 dostupan već po cijeni od 598 kuna, a Samsung S8500 može nabaviti po 1.698, a Samsung i5800 po 1.198 kuna. Za bezbrižno uživanje u putovanjima, HT nudi besplatnu web'n'walk S opciju, odnosno 125 MB podatkovnog prometa mjesečno tijekom prva tri mjeseca trajanja ugovora.

Vrhunsko iskustvo korištenja navigacijskog rješenja T-Wisepilot svakako će upotpuniti i auto punjač te držač za vjetrobransko staklo koje korisnici također dobivaju bez dodatnih troškova.