KORISNO

Apple je upravo predstavio dodatak koji će se svidjeti vlasnicima iPhonea

09.12.2015 u 09:58

Bionic
Reading

Problem prazne baterije noćna je mora svakog vlasnika mobitela, a proizvođači se oduvijek nadmeću u tome tko će korisnicima ponuditi što snažnije, bolje ili ljepše rješenje koje će barem pokušati ukloniti ovaj iracionalni strah. Apple je korisnicima ponudio dodatnu bateriju za iPhone, a koja će ujedno i zaštititi uređaj od oštećenja

Oko 14 sati razgovora, 10 sati surfanja ili 11 sati videotelefonije brojke su kojima su se appleovci pohvalili prilikom predstavljanja svojih iPhonea 6 i 6S. Očekivano, korisnici žele još više, a Apple im je odlučio ponuditi vlastito rješenje.

Pod nazivom Smart Battery Case, korisnicima iPhonea 6 ili 6S ponuđeno je kućište koje ujedno služi i kao dodatni izvor napajanja, a ugrađena baterija, barem ako je vjerovati napisima na službenim Appleovim stranicama, garantira do 25 sati razgovora, 18 sati surfanja ili 20 sati videotelefonije.

S obzirom na to da se radi o službenom dodatku za iPhone, kućište sadrži i neke ugrađene funkcionalnosti, poput kapaciteta dodatne baterije na samom zaključanom zaslonu iPhonea.

Ako se odlučite na nabavku ovog kućišta, znajte da diljem svijeta stoji 99 dolara i dostupno je u bijeloj ili sivoj boji, a hoće li se i kada pojaviti u domaćim trgovinama opremom za mobitele, ostaje nam nepoznanica.