NEDODIRLJIVI DODIRNI ZASLONI

Apple ima posebnu poruku za vlasnike iPhonea 8

25.04.2018 u 13:04

Bionic
Reading

Prošlomjesečno ažuriranje iOSa sa sobom je donijelo i neke probleme korisnicima iPhonea 8 te je jučer izdana nova verzija 11.3.1 koja će riješiti nedostatak. No Apple ima poruku kako se sličan problem ne bi ponovno dogodio

Apple je u utorak pustio ažuriranje iOSa – verziju 11.3.1 koja popravlja problem s kojim su se suočili neki vlasnici iPhonea 8. Naime, izgleda kako neki zasloni prilikom izvršavanja nekih zadaća nisu reagirali.

Kako piše Business Insider, vlasnici iPhonea 8 koji svoje telefone popravljali kod neovlaštenih servisera primijetili su da su njihovi zasloni nakon ažuriranja iOS 11.3 ne reagiraju. Stoga je Apple izdao novo ažuriranje koje bi trebalo riješiti ovaj problem.

U obavijesti prilokom izdavanja ažuriranja, Apple upozorava korisnike da ne koriste 'neispravne zamjenske zaslone'. Prema Appleu, dijelovi treće strane krivi su za poteškoće koje su snašle neke korisnike.

  • +10
iPhone X i iPhone 8 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na drugim modelima nije primijećen sličan problem.

iOS 11.3 izvorno je pušten krajem prošlog mjeseca, a najveća novost u odnosu na prethodne verzije je značajka koja je omogućila korisnicima da isključe sposobnost usporavanja performansi iPhonea kada je razina baterije niska.