MISTERIOZNA PREZENTACIJA

Amazon bi 18. lipnja mogao otkriti svoj 3D smartphone

06.06.2014 u 12:24

Bionic
Reading

Već mjesecima internetom kruže priče o Amazonovom smartphone uratku koji 'neće biti poput onoga što pruža konkurencija'. Kompanija se sve aktivnije bavi hardverskim segmentom, a sliku bi upotpunio upravo pametni telefon. Ipak, kompanija u službenim pozivnicama za događaj 18. lipnja navodi tek da je riječ o 'novom uređaju' bez detaljiziranja

Pored suludih patenata kojima se bavi ovaj e-commerce div, nikako se ne smije zaboraviti i na njihove hardverske proizvode poput Kindle tableta i e-čitača. Kako bi se u funkcionalnosti razlikovao od konkurencije, novi smartphone kojeg će Amazon predstaviti će se dičiti posebno osmišljenim 3D sučeljem, a možda će imati i šest kamerica posebno osmišljenih za prepoznavanje gesti i položaja korisnika.


Kako je već ranije bilo riječi, ovaj 4,7-inčni smartphone bi u sebi trebao donijeti Qualcommov čip uparen s 2GB radne memorije i, naravno, potpuno prerađenu verziju Googleovog Androida kako to Amazon i inače radi za svoje uređaje. Kompanija je pored pozivnice napravila i teaser video, u kojem se sugerira korištenje 3D funkcionalnosti.

Sve 'woah', 'wow', 'oooh' i 'amazing' reakcije koje je Amazon snimio do otkrivanja misterioznog novog proizvoda pogledajte u nastavku: