HVALA VAM SVIMA

100.000 fanova tportala na Facebooku!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 15.05.2011 13:12
  • Objavljeno 15.05.2011 u 12:00
facebook ilustracija

facebook ilustracija

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa Press

Redakcija, uredništvo i ostatak ekipe koja stoji iza vašeg omiljenog portala zahvaljuje našem svakom pojedinačnom fanu na Facebooku. Tijekom današnjeg dana zajedno smo dostigli okruglu brojku od 100.000 fanova

Društvena mreža Facebook nije jedina kojoj tportal posvećuje značajnu količinu pažnje, no jedina je na kojoj smo prikupili impresivnu količinu fanova. Protekle godine, zajedno s procvatom Facebooka na našim prostorima povećala se i brojka korisnika koji prate tportal na ovoj društvenoj mreži.

Upravo tijekom današnjeg dana brojku smo zaokružili na okruglih 100.000 fanova, a za što vam svima od srca zahvaljujemo.

Tportal na Facebooku svakodnevno komunicira sa svim svojim fanovima, odgovaramo na sva vaša pitanja, dijelimo vam brojne poklone i organiziramo nagradne igre, a zajedno smo pokrenuli podosta projekata te jednu značajnu humanitarnu akciju.

Izuzetno smo ponosni na humanitarku u sklopu koje smo uz vašu pomoć širili vijest o problemu zlostavljanja žena, a u sklopu čega smo Autonomnoj ženskoj kući Zagreb donirali 100.000 kuna.

Već nekoliko mjeseci aktivan je naš projekt Vi pitate, oni odgovaraju, a u sklopu kojeg vam na odjeljku rasprave omogućujemo da postavite pitanje bilo kojoj osobi, vladajućima, bilo kojoj organizaciji ili instituciji, a naši novinari učinit će sve što je u njihovoj moći da dobiju odgovor na traženo pitanje.

Jednako kao i do sada nastavljamo naše aktivnosti na Facebooku i još jednom vam svima šaljemo jedno veliko HVALA!

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi