SKANDAL USRED MEČA

Zvijezda Umaga nazvala srpskog tenisača 'ciganom'!

17.07.2014 u 14:46

Bionic
Reading

Fabio Fognini morao se javno ispričati nakon što je uvrijedio srpskog tenisača Filipa Krajinovića tijekom njihovog meča u Hamburgu…

Ugledni talijanski tenisač, 15. na ATP ljestvici, nije se proslavio u svojem nastupu u Hamburgu, na turniru na kojem je trijumfirao prošle godine. Fognini je od kvalifikanta Filipa Krajinovića izgubio s glatkih 6:4, 6:0, igrajući vrlo loše i nervozno.

Sve je još to začinio ozbiljnom uvredom na račun srpskog tenisača, kada mu je ovaj okrenuo leđa. Nazvao ga je na talijanskom 'zingaro', što se na naš jezik prevodi s 'cigane'. Kada je krenula hajka na njega putem društvenih mreža, odlučio se ipak javno ispričati.

'Napravio sam pogrešku. Nisam htio nikog uvrijediti. Poznajem Filipa jako dobro, a svatko tko se bavi sportom zna da se povremeno zaneseš u igri i kažeš stvari koje nemaju smisla,' napisao je Fognini na Twitteru koji je također i razbio reket tijekom drugog seta.

Podsjetimo, Fognini sljedeći tjedan dolazi u Umag i bit će jedna od glavnih zvijezda Croatia Opena, uz Čilića, Dolgopolova i Robreda.