iskreni Asensio

Zvijezda Real Madrida rekla što zaista misli o igrama Luke Modrića i nekim suigračima; na zanimljiv način dotakao se i dolaska Mbappea

09.02.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Marco Asensio, 26-godišnji krilni napadač Real Madrida, komentirao je nogometne aktualnosti, a dotakao se i Luke Modrića

U razgovoru o aktualnim nogometnim temama svakako je najzanimljivije bilo čuti što Marco Asensio misli o navali Real Madrida u kojoj bi se, ako dođe do senzacionalnog transfera Mbappea iz PSG-a, našli: Casemiro, Luka Modrić, Marco Asensio, Kylian Mbappe, Karim Benzema i Vinicius.

U prvi tren taj vezni red i napada izgleda zastrašujuće...

'Mene tako nešto pitate? Iskreno, to sve mi uopće ne zvuči loše… Također, uz poštovanje i respekt prema aktualnoj momčadi Reala, mislim da za mene ima mjesta u njoj na desnoj strani ili u napadu. Vidjet ćemo, ali ovo zvuči jako dobro', iskren je bio Asensio, zvijezda kraljevskog kluba, koji je nekoliko riječi rekao i o trenutačnom veznom redu Reala koji čine Casemiro, Toni Kroos i hrvatski kapetan Luka Modrić.

'Moram reći da mi se čini kako su igrači koje ste naveli svakom godinom koja prođe - sve bolji. Nakon svake sezone naprave pomak na bolje i ta će vezna linija ostati zapamćena u povijesti Reala', dodao je Asensio koji nije želio uspoređivati taj vezni red s legendarnim veznim redom Barcelone koji su činili Iniesta, Xavi i Busquets.

Vješto je izbjegao odgovoriti…

  • +17
Athletic Bilbao - Real Madrid, Kup kralja, 3.2.2022. Izvor: Profimedia / Autor: CESAR MANSO / AFP / Profimedia