novi uspjeh baska

Real doživio šok, a Luka Modrić jednim je potezom razbjesnio navijače Athletica; ni španjolski novinari nisu mu bili blagonakloni

04.02.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Nogometaši baskijskog Athletica priuštili su svojim navijačima još jedno veselje. Nakon što su već izbacili Barcelonu, ovog puta Baski su svladali i madridski Real (op.a., rezultatom 1:0) i prošli su u polufinale Kupa kralja

U tvrdoj utakmici pitanje pobjednika i putnika u polufinale riješeno je tek u zadnjim minutama. Točnije, u 89. minuti kada je Alex Berenguer primio loptu na vrhu suparničkog šesnaesterca, malo iskosa. Sjajno je iz ravnoteže izbacio Nacha i majstorski naciljao suprotni kut gostujućeg gola za 1:0 i veliku pobjedu svoje momčadi.

Podsjetimo kako je u osmini finala Athletic na svom San Mamesu bio bolji i od Barcelone, koju je svladao nakon produžetaka (3:2). Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Madriđane. Ali baš kao i kompletna Ancelottijeva momčad, posebice vezni red, nije bio na razini na koju je naučio svoje obožavatelje.

Prilično kritični bili su novinari Marce, koji su ovako opisali Modrićev doprinos.

'Jedna od onih rijetkih utakmica u kojoj je čak i smireni i staloženi Modrić izgledao pomalo uznemireno dok je Athletic gušio vezni red'.

No, zato su na društvenim mrežama evidentirali jedan Modrićev potez koji je jako razljutio domaće navijače.

Zbilo se to na samom početku dvoboja, kada je Modrić u duelu s Yurijem izbio loptu. Izgledalo je to opasno, no Modrić je loptu napucao u reklame, a domaći su navijači bijesni odmah poskočili i žestoko protestirali.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

  • +17
Athletic Bilbao - Real Madrid, Kup kralja, 3.2.2022. Izvor: Profimedia / Autor: CESAR MANSO / AFP / Profimedia