sada je puno sretniji

Zvijezda Bayerna i jedan od ponajboljih na terenu u nastavku sezone žestoko oprao Niku Kovača i otkrio zašto kod njega nije igrao na nivou

25.05.2020 u 17:54

Bionic
Reading

Jerome Boateng je za svoje loše igre iz prošle sezone okrivio Niku Kovača koji mu, kaže, nije davao dovoljno podrške ni prilike

Jerome Boateng je bio jedan od boljih na terenu u obje utakmice odigrane nakon nastavka Bundeslige. U pobjedama svojeg Bayerna protiv Union Berlina 2:0 u frankfurtskog Eintrachta 5:2, Boateng je odigrao gotovo savršeno. Njemački mediji su primijetili kako je kod trenera Hansija Flicka Boateng ponovno proigrao i da tako nije izgledao kada je klub vodio Niko Kovač.

'Uvijek sam se borio posljednjih godina, čak i kada nisam imao podršku bivšeg trenera', rekao je Boateng u razgovoru za Welt am Sonntag i tako zapravo uputio kritiku nekadašnjem izborniku Hrvatske pa dodao:

'Jednostavno je, potrebno mi je povjerenje trenera i njegovog stručnog stožera. Sada to opet imam. Čak i prije Flicka sam trenirao dobro i naporno, ali nisam dobivao pravu priliku da uđem u ritam. To je teško za svakog igrača', rekao je 31-godišnji Boateng.

Kada je Kovač vodio klub pisalo se kako će Boateng napustiti Bayern, a sada bi mogao potpisati i novi ugovor. Aktualni mu vrijedi do lipnja 2021. godine. Osim trenera, Boateng je promijenio i način prehrane i počeo se baviti jogom što mu, kaže, također pomaže u igri.

'Osjećam se sjajno i mogu se zamisliti i dalje u Bayernu', dodao je za kraj Boateng.