PRVI NA LISTI ŽELJA

Zvezda zvala Klasnića: Nemam ništa protiv Srbije, ali...

25.09.2013 u 12:25

Bionic
Reading

Ivan Klasnić trenutno je bez kluba, ali ni tako nezavidna situacija nije ga motivirala da prihvati ponudu koja bi odjeknula Europom

Klasnić je, prenosi bogradski Kurir Klasnićeve riječi, tijekom kolovoza sjedio je u nekom beogradskom restoranu s bivšim suigračem Filipom Đorđevićem kada ga je kontaktirao čovjek iz Crvene Zvezde.

'Došao je i predstavio se, te mi prenio ponudu Zvezde da potpišem za njihov klub. Rekao sam mu da ću razmiliti i da ćemo se čuti,' kaže Klasnić te prepričava evidentni rasplet.

Mainz se Klasnića odrekao, ali njegove mjastorije i dalje se pamte


'Nekoliko dana poslije zvao me neki drugi čovjek, mislim da je bio rekao da je potpredsjednik Zvezde. Htio je pregovarati o uvjetima, međutim morao sam ga odbiti. Zahvalio sam na ponudi ali i objasnio da mi dolazak u Beograd nije u prvom planu. Živim u Njemačkoj i tamo mi je lijepo, nemam želju igrati za klubove iz bivše držae. Dođem u Hrvatsku, svratim i do Beograda... Nemam ništa protiv toga, ali ne bih baš igrao ovdje,' iskreno je zatvorio ovu temu donedavni hrvatski reprezentativac koji je od 2004. upisao 41 utakmicu i 12 golova za Hrvatsku.