ISKRENO NAKON POBJEDE

Zoran emocionalno o bratu Zdravku: Teško je to prihvatiti!

19.12.2015 u 19:08

  • +4

MAXtv Prva liga, 21. kolo: Dinamo - Inter

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl, Ivo Cagalj/PIXSELL

Bionic
Reading

Zoran Mamić zadovoljan je što je Dinamo uspio pobjedom zaključiti kalendarsku nogometnu godinu, no priznaje da mu teško pada zabrana komunikacije s bratom Zdravkom...

Dinamo je u subotu na Maksimiru pogotkom Soudanija ostvario vrijednu pobjedu protiv Intera te tako zadržao dva boda prednosti ispred Rijeke u MAXtv Prvoj ligi. Završila je time polusezona tijekom koje je Mamićeva momčad imala nekoliko impresivnih nastupa u Ligi prvaka, ali i dosta slabih u domaćem prvenstvu.

'Najvažnje da smo pobijedili, to je ono što me najviše veseli. Ovo je kraj jedne vrlo iscrpljujuće polusezone, možemo biti zadovoljni i okrenuti se odmoru pa da se konsolidiramo i na ljeto izgledamo puno bolje, što ova momčad sigurno može,' izjavio je Zoran Mamić nakon utakmice te potvrdio kako ozljeda Marka Pjace zbog koje je mladi ofenzivac napustio teren ipak nije bila ozbiljna. Također je odgovorio i na tvrdnje da je Ćorić protiv Intera zadnji put igrao za Dinamo:

'Ja ne vidim razloga da ga ne bi gledali u budućnosti ovdje. Ante ima s nama ugovor, mi nemamo nikakvu ponudu, ako dođe nešto, možemo razgovarati, ali to ne znači da će otići.'

Za kraj se osvrnuo i na istragu protiv Zdravka Mamića koji je izašao uz jamčevinu na slobodu, ali ima zabranu razgovarati s bratom.

'Vrlo sam sretan što je izašao, ali ne mogu s njim komunicirati, to je ono što je teško prihvatljivo, pogotovo sada kad su blagdani, Božić i Nova godina. Ne možemo se zajedno okupiti kod naše majke. Nije ugodno, ali vjerujem da ćemo to proći, prošli smo puno teških borbi i siguran sam da ćemo i ovu proći kako treba,' kaže strateg Dinama.