DRUGIMA BI 'PALE GLAVE'

Znate li kako je Zdravko opravdao brata Zorana?

07.08.2014 u 12:36

Bionic
Reading

Dinamo i Zdravko mamić ove su godine napravili veliki 'zaokret'. Jer osim što su ovog ljeta uspjeli sačuvati momčad to jest ne rasprodati ključne igrače, Zdravko je ovog puta, unatoč porazu u najvažnojoj utakmici sezone, sačuvao i trenera. No, da u pitanju nije njegov brat Zoran, uvjerenja smo da bi i ova trenerska epizoda bila zaključena

Još po svršetku utakmice, trener Zoran Mamićnajavio je kako promjena na trenerskim pozicijama neće biti. Međutim, kada se sjetimo s kakvim je rezultatima zaključio prošlu sezonu, jer u četiri utakmice (dvije prvenstvene i dvije Kup-utakmice) doživio je tri poraza - od Istre i dva od Rijeke te tek jednu pobjedu - protiv Hajduka. Na početku sezone izgubio je i drugi trofej - od Rijeke u Superkupu, te pridodamo li i ovaj poraz u uzvratu trećeg pretkola Lige prvaka, jasno je da bi svaki drugi trener - već bio najuren.

No, ove sezone, brat Zdravko očito ima puno više strpljenja, pa i razumijevanja te je za Sportske novosti objasnio zašto mlađem bratu neće dati otkaz.

'Čestitam Aalborgu na prolazu u play-off, čestitam našim igračima koji su na terenu ostavili i zadnji atom snage, čestitam navijačima koji su bili sjajni. Nogomet se vratio u Zagreb! Imali smo 19 udaraca prema golu, 11 u okvir. I nismo uspjeli. Danski prvaci su dva puta pogodili okvir gola i prošli dalje, to je nogomet. Doživjeli smo veliki sportski i financijski neuspjeh! Ali nema predaje. Moramo se skupiti, uhvatiti nove motive i nastaviti sezonu u najboljem mogućem stanju. Imamo momčad velike perspektive i velikih mogućnosti, ali nedostajalo je vremena za uigravanje', izjavio je Mamić stariji.

Cijeli članak pročitajte OVDJE