nešto se ipak 'kuha'

Trener Dinama Nenad Bjelica otkrio koliko je zaista Dani Olmo blizu odlaska iz Maksimira

17.01.2020 u 19:37

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama dio zimskih priprema odrađuju u Rovinju. Danas su u prijateljskom ogledu s Lokomotivom odigrali 1:1, a Dani Olmo utakmicu je odgledao s tribina. U subotu Dinamo igra protiv češkog prvoligaša simboličnog imena - Slovačko. No, sve zanima samo jedno - hoće li Dani Olmo zaigrati?

Igrači Dinama odigrali su u petak prvu pripremnu utakmicu u Rovinju. Protivnik 'modrima' bila je zagrebačka Lokomotiva, a momčadi su odigrale 1:1. U prvom dijelu nije bilo golova, dok je u nastavku 'pao' po jedan gol s obje strane. U 64. minuti za Dinamo se na listu strijelaca upisao mladi Josip Šutalo, a Lokomotiva je izjednačila u 77. minuti golom Sammira.

Trener Nenad Bjelica i njegov stožer za ovaj su susret pripremili sljedećih 11 u početnom sastavu: na golu Zagorac, stoperi Perić i mladi Gvardiol, a na bokovima Stojanović i Moubandje. Kao zadnji vezni krenuo je Đira, a u veznom redu Hajrović, Majer, Ćuže i Marin. Na mjestu špice bio je Andrić. Izmjene su stigle u 60. minuti. Na golu je bio mladi Krkalić, stoperi Šutalo i Hyun Woo, a na bokovima Moharrami i Leovac. Zadnji vezni Moro, a u veznoj liniji Gojak, Mišković, Oršić i Kadzior. Špica je bio Gavranović.

Znakovito, u igru nije ulazio Dani Olmo. Ne, nije Španjolac ozlijeđen, dapače. Sjajno radi na treninzima, ali utakmicu s 'lokosima' odgledao je s tribina u društvu klupskih čelnika i ozlijeđenih suigrača. Prvi je dojam kako je Nenad Bjelica dobio 'zapovijed' da ga čuva, barem do kraja prijelaznog roka. No, jedno su nagađanja, a drugo prava istina...

'Ne, Olmo ni sutra protiv Slovačkog neće igrati', bio je jasan trener Dinama Nenad Bjelica. Realno, nema se tu što skrivati, pa ni Bjelica nema razloga 'mazati oči' javnosti.

  • +3
Dinamo krenuo s pripremama Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

'Svi znamo kako se razgovara o transferu, iako još ne znamo gdje će i kada će otići. No, ne želimo ništa riskirati s klupske strane, možda bi bilo malo rizično da sada igra prijateljske utakmice. Ali, dobro je raspoložen, trenira i igra jako dobro', rekao je Nenad Bjelica za 24 sata.

Pametnome dovoljno, nešto se sigurno 'kuha' oko transfera Danija Olma. Je li u pitanju i dalje odlazak u Milan ili su se u igru uključili još neki klubovi, poput Monaca i Barcelone? Za sada konkretnih informacija nema, ali čim Dinamo 'čuva' Olma jasno je kako je španjolski reprezentativac na izlaznim vratima i da je transfer pitanje dana. Ili sata...