NARUŠENO ZDRAVLJE

'Pravi' Ronaldo nikad nije bio deblji: Obožavatelji ne mogu vjerovati!

12.06.2017 u 14:42

Bionic
Reading

Ronaldo Luis Nazario de Lima prekinuo je karijeru prije šest sezona, a otkad je u mirovini svake je godine sve deblji. Njegova pojava na nedavnoj prijateljskoj utakmici veterana Reala i Rome iznenadila je obožavatelje...

Danas 40-godišnji Brazilac bio je svojedobno najbolji nogometaš svijeta, a svoj je vrhunac doživio na Svjetskom prvenstvu 2002. godine, kada je kao najbolji strijelac turnira poveo Brazilce prema tituli.

No, što zbog ozljeda, bolesti i nesportskog života, sljedećih godina Ronaldo je bio u padu i sve je teže održavao tjelesnu težinu.

Karijeru je 'pravi' Ronaldo prekinuo 2011. godine, a otkad je u mirovini, situacija s kilama sve je gora. Na nedavnoj prijateljskoj utakmici legendi Reala i Rome pojavio se u dosad najkrupnijem izdanju, što je iznenadilo njegove obožavatelje koji izražavaju čuđenje putem društvenih mreža i pitaju se što se događa.

Ronaldo protiv Rome Autor: YouTube

Poznato je da Ronaldo ima problema s endokrinim sustavom zbog čega mu je teže održavati kilažu od zdravog čovjeka, no morat će se više potruditi, jer trenutna situacija nije dobra za zdravlje njegovog srca i zglobova...