ODLUKA PADA USKORO

Zna se što je najveći problem transfera Srne u Barcelonu!

13.12.2016 u 09:42

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako se sprema sastanak predstavnika Barcelone s Darijom Srnom na kojem bi mogao biti dogovoren transfer ove zime, no ostaje veliki problem visina plaće koju tek treba dogovoriti...

Naš bivši 34-godišnji reprezentativac rekorder je po broju nastupa Šahtara iz Donjecka te ljubimac vlasnika Rinata Ahmetova, no čini se da je poželio karijeru zaokružiti nastupom za veliki europski klub, a gazda ukrajinskog kluba nema mu namjere praviti probleme.

Prema tvrdnjama El Munda Deportiva, sprema se ključni sastanak Darija Srne i predstavnika Barcelone koji bi trebao biti održan ovog tjedna, a na njemu će hrvatski desni bek pokušati dogovoriti transfer već ove zime.

Spomenuti dnevnik naglašava kako su se obje strane složile kako bi ugovor trebao trajati godinu i pol, no veliki je problem visina plaće koju tek treba dogovoriti. Naime, Srna u Ukrajini zarađuje čak četiri milijuna eura godišnje, a Barcelona za igrača koji ne bi igrao jednu od ključnih uloga u momčadi nema namjere toliko platiti.

Pred Srnom kojem u ulozi savjetnika pomaže Igor Štimac sada je ključna dvojba: pristati na manje novaca i ostvariti san igranja u jednom od najvećih europskih klubova ili nastaviti biti ljubimac Ukrajine i jedan od najbolje plaćenih igrača u tamošnjoj ligi. Do kraja tjedna trebali bismo saznati što je Darijo odlučio...