ispričao se

Zločesti dečko svjetskog tenisa sad žali zbog svog novog skandala

10.10.2017 u 18:56

Bionic
Reading

Australac Nick Kyrgios, jedan od najtalentiranijih tenisača nove generacije, ponovno je dospio u žarište zanimanja nakon još jednog incidenta i predaje dvoboja 1. kola turnira Masters 1000 serije u Šangaju, nakon izgubljenog prvog seta protiv Amerikanca Stevea Johnsona

Naime, Kyrgios je bez nekog očitog razloga odlučio predati meč, u kojem je vodio 3:0 u 'tie-breaku', a kod 5:5 imao otvoren smeč za set-loptu, međutim gađao je prema Johnsonu koji se odlično snašao i na kraju osvojio poen, a kasnije asom i set. Tu je Kyrgios odlučio odustati od borbe i odjurio je s terena ispračen zvižducima. Kasnije je na svom Twitter profilu naveo razlog za predaju.

>> Nepopravljivi teniski talent opet je ponovio isti skandal!

'Želim se ispričati fanovima u Šangaju i gledateljima širom svijeta. Posljednja 24 sata sam se borio sa želučanim tegobama i pokušao sam se pripremiti za meč, ali sam se mučio što je bilo vidljivo od početka meča. I rame me počelo mučiti tijekom treninga prije meča, što mi također nije pomoglo, a nakon gubitka prvog seta nisam se osjećao dovoljno snažnim za nastavak, jer nisam ništa jeo 24 sata', napisao je u svojoj isprici Kyrgios te poručio da će se pokušati oporaviti do nastupa u igri parova.