ode on u džunglu

Očajni Boris Becker ulazi u reality show kako bi vratio dugove

09.10.2017 u 15:39

Bionic
Reading

Jedan od najboljih svjetskih tenisača svih vremena u ozbiljnim je financijskim problemima, proglasio je bankrot, banke su mu zaplijenile sve, pa čak i trofeje koje je osvojio te će ih prodati na aukciji. Kako bi barem nešto spasio Boris Becker namjerava sudjelovati u popularnom reality showu

Boris Becker (49) navodno duguje čak 61 milijun eura, ostao je doslovno bez svega i učinit će sve kako bi se izvukao iz ponora u koji je upao. Tako bi se proslavljeni njemački tenisač uskoro trebao pridružiti ekipi popularnog reality showa 'I'm A Celebrity... Get Me Outta Here' (Ja sam zvijezda, izvucite me odavde).

  • +14
Boris Becker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Njegova novčana situacija je užasna i neophodan mu je brzi način da se izvuče iz dugova', navode izvori bliski Beckeru i dodaju:

'Trenutno je još u fazi pregovora, treba dogovoriti visinu ugovora za njegovo učešće u showu. Producenti misle kako će njegovo sudjelovanje drastično podići gledanost, a to onda i vrijedi...'

>> Krah Borisa Beckera! Zbog dugova su mu zaplijenili imovinu, sad prodaje svoje trofeje

A Becker u startu traži oko 550.000 eura i čini se kako bi ih vrlo lako mogao i dobiti. No, to je samo kap u moru njegovih dugovanja.

U showu inače 12 poznatih osoba živi na lokaciji u nekoj divljini (posljednji je bio u australskoj pustinji) kilometrima udaljenoj od civilizacije. Za ovu sezonu producenti su otkrili kako će natjecatelji biti smješteni u džungli gdje će se boriti za titulu kraljice i kralja.