kyrgios nema srama

Nepopravljivi teniski talent opet je ponovio isti skandal!

10.10.2017 u 14:59

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine u Šangaju namjerno pustio meč Mishi Zverevu i zbog toga zaradio suspenziju, na novom je izdanju istog turnira Nick Kyrgios napravio nešto slično protiv Stevea Johnsona...

Čini se da 22-godišnji Australac ne podnosi turnir u Šangaju, jer kako drukčije objasniti njegovu težnju drugu godinu zaredom da što prije izgubi meč u ovom kineskom gradu.

Nakon što je u nedjelju u Pekingu igrao finale protiv Rafaela Nadala, ovog utorka pojavio se sasvim drukčiji Kyrgios u Šangaju i nakon vrlo nervozne igre u prvom setu protiv Stevea Johnsona jednostavno je predao meč i otišao s terena.

Dogodilo se to nakon što je već dobio kazneni poen zbog nesportskog ponašanja na terenu, a kada je Amerikanac dobio 'tie-break', Nick je jednostavno ispunio svoju prijetnju i maknuo se s igrališta, kako je par minuta ranije već najavio sucu.

Podsjetimo, godinu prije Kyrgios je izazvao još veći skandal jer je pred očima svih pustio meč Mischi Zverevu, pod objašnjenjem da mu je bilo dosadno i nije mu se dalo igrati.

Za taj je sramotan potez dobio osam tjedana suspenzije i novčanu kaznu, a sada bi se to moglo ponoviti.

Ovaj put je kao opravdanje Nick kasnije naveo navodne želučane probleme i bol u ramenu.

Kyrgios koji je jedan od najvećih talenata u tenisu drži tek 21. mjesto ATP ljestvice, ponajviše zbog svojih problematičnih živaca koji mu ne dopuštaju konstatne uspjehe na terenu...