PONOSAN KAO PURAN

Zlatan se naslađuje: Cijelu Dansku sam poslao u mirovinu!

18.11.2015 u 18:30

Bionic
Reading

Najbolji švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović bocnuo je danske rivale nakon što je njegova reprezentacija u međusobnom obračunu osigurala plasman na Euro sljedeće godine...

Švedska je nakon pobjede 2:1 u Solni uspjela odigrati 2:2 u Kopenhagenu protiv Danske ovog utorka, dovoljno za plasman na veliku nogometnu smotru sljedeće godine i sudjelovanje u ždrijebu Eura 12. prosinca u Parizu.

Zlatan Ibrahimović zabio je tri pogotka u dvije utakmice i bio apsolutni junak švedskog uspjeha. Nakon trijumfa nije štedio protivnika.

'Govorilo se da će me poslati u mirovinu. Ja sam na kraju poslao cijelu njihovu zemlju u mirovinu,' likovao je Ibra pred kamerama švedske televizije pa dodao:

'Sve je bilo protiv nas, ali smo ostali strpljivi. Znali smo da će ići dalje oni koji više žele otići na Euro, a to smo bili mi.'

Iskusni 34-godišnjak sada se može ponovo posvetiti PSG-u i francuskoj ligi u kojoj je prvi strijelac, a bit će pariška momčad i bitan faktor u Ligi prvaka. Što se reprezentacije tiče, Zlatan je odlučio kada se oprostiti.

'Ovo je bila sudbina. Dobio sam priliku završiti na Europskom prvenstvu. Mnogi se žale da sam star i slab, ali ne izgleda to baš tako,' pohvalio je samog sebe za kraj neponovljivi Šveđanin bosanskih korijena.