DEBI IZ SNOVA

Zlatan pokazao Amerikancima zašto sebe naziva nogometnim božanstvom!

01.04.2018 u 08:04

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović s dva je fantastična pogotka debitirao u dresu Los Angeles Galaxyja i u ludoj utakmici donio pobjedu svom klubu u gradskom derbiju...

Švedski 36-godišnji napadač često samog sebe naziva lavom, kraljem i nogometnim božanstvom, no teška ozljeda koljena prošle je godine unazadila njegovu karijeru i nije više mogao igrati na vrhunskoj razini u dresu Manchester Uniteda.

  • +6
Zlatan Ibrahimović stigao u Los Angeles Izvor: Pixsell / Autor: Massimiliano Costantini/KIKA/PIXSELL/KIKA/PIXSELL

Ibrahimović je nedavno raskinuo ugovor s klubom s Old Trafforda i potpisao za Los Angeles Galaxy, a već u svojoj prvoj utakmici u MLS-u na spektakularan način je pokazao Amerikancima zašto o samom sebi ima tako visoko mišljenje.

Naime, Galaxy je gubio 3:1 u 71. minuti kada je Zlatan ušao u igru, a zatim je uslijedio nevjerojatan preokret. Prvo je Pontius smanjio u 73. minuti, a onda je Ibrahimović golom gotovo s centra izjednačio četiri minute kasnije, da bi u sudačkoj nadoknadi glavom donio pobjedu u gradskom derbiju protiv Los Angeles FC-a.

Autor: Youtube

'Uvijek u prvim utakmicama za svoje nove ekipe zabijam golove. Morao sam to napraviti i ovaj put,' zadovoljno je zaključio nogometni velikan nakon susreta.

Ibrahimoviću je Galaxy deveti profesionalni klub u karijeri nakon Malmoa, Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a i Manchester Uniteda. Poznat je po tome da redovita osvaja nacionalna prvenstva u kojoj god momčadi igrao, vidjet ćemo hoće li tako biti i u MLS-u...