'rat' se nastavlja

Zlatan Ibrahimović ponovno provocira; kako će na njegove nove kritike reagirati prozvani Cristiano Ronaldo?

14.02.2019 u 13:25

Bionic
Reading

Igrao je Zlatan Ibrahimović (37) samo za najveće klubove - od Ajaxa preko Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a sve do Manchester Uniteda. Sjajni je švedski napadač poznat po svom izravnom pristupu, nema problema javno reći ono što mu je na duši. Sad je ponovno prozvao Cristiana Ronalda...

U trenucima kad je početkom srpnja prošle godine i službeno potvrđeno da Cristiano Ronaldo prelazi iz Real Madrida javio se i Zlatan Ibrahimović. Morao je prokomentirati taj neočekivani transfer vrijedan više od 100 milijuna eura.

'Pih, pa nije nikakav izazov izabrati Juventus...', kazao je tada Ibra i otvorio frontu s Ronaldom. Začuđujuće, Portugalac nije odgovarao, prešutio je Ibrahimovićevo podbadanje iako se njih dvojica baš nikad nisu nešto previše ljubili.

Sad je, nakon više od pola godine Ibrahimović ponovno 'bocnuo'.

'Da, ostajem pri svojoj tvrdnji da nije izazov otići u jednu od najjačih momčadi na svijetu', rekao je Ibra i nastavio:

'Možda zavisi od toga što smatrate izazovom. Za mene je to kada dođete u momčad i podignete ju na višu razinu. To je pravi izazov!'

Tu je Zlatan malo zastao i ipak ublažio...

'U svakom slučaju treba priznati da je to bio sjajan transfer za talijanski nogomet jer je zahvaljujući njemu Sarie A, koja je moj drugi dom, ponovo u centru pažnje. I zato mi je drago da je Ronaldo stigao u Italiju i u Juventus', zaključio je Zlatan Ibrahimović.

  • +39
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Veći problem predstavljalo mu je pitanje za koga će navijati u završnici Lige prvaka.

'Ove godine je baš sve otvoreno, nema momčadi koja je superiorna u odnosu na druge. Ne može se reći da je netko izraziti favorit za osvajanje trofeja.Lige prvaka', taktično je započeo Ibrahimović, a onda krenuo nabrajati:

'Ja ću navijati za svoje stare klubove: PSG, Manchester United, Juventus i Barcelonu. Inter je, nažalost, eliminiran, a Milan nije u natjecanju. Tu su moje četiri momčadi, moja četiri favorita i nadam se da će jedan od njih osvojiti trofej', zaključio je Zlatan Ibrahimović.

  • +6
Cristiano Ronaldo Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL