ŠTO REĆI?

Zlatan Ibrahimović ovom je izjavom razočarao Hrvatsku, domovinu svoje majke: Tako je zapisano u zvijezdama!

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 13.12.2022 13:56
  • Objavljeno 13.12.2022 u 12:41
Bionic
Reading

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović, koji vuče podrijetlo s ovih prostora, dao je svoju prognozu završnice Svjetskog prvenstva, a ona se nikako neće svidjeti hrvatskoj javnosti

Mogu li Vatreni do svojeg drugog uzastopnog finala na mundijalima? Ako je suditi po izjavama kontroverznog Ibre, bajka Hrvatske bit će okončana u dvoboju s Argentincima (20 sati).

'Već je zapisano u zvijezdama tko će osvojiti SP i vi znate na koga mislim. Messi će podignuti trofej, zapisano je', rekao je Šveđanin uoči polufinala u Katru.

Naravno, mnoge je njegova izjava iznenadila jer vuče podrijetlo s ovih prostora, otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz okolice Zadra (djevojački Gravić, rodom iz sela Prkos, op.a.).

Ibra i Messi zajedno su igrali u Barceloni, a sadašnji napadač AC Milana smatra kako je konačno došlo vrijeme da sedmerostruki osvajač Zlatne lopte podigne najprestižniji trofej u nogometu.

Argentinac je na ovom prvenstvu zabio četiri gola, podijelio dvije asistencije i jedan je od favorita za osvajanje Zlatne lopte, no Hrvatsku se ne smije otpisivati. Dalićevi dečki dokazuju to iz utakmicu u utakmicu. I to godinama.

  • +10
Odlazak navijača na utakmicu Argentina - Hrvatska u Katar Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal