što se to događa?

Zlatan Ibrahimović ostao u šoku zbog odluke čelnika Milana; ovo je težak udarac za legendarnog napadača

03.02.2023 u 14:33

Bionic
Reading

Posljednju je utakmicu Zlatan Ibrahimović (41) odigrao još 22. svibnja prošle godine protiv Sassuola. Tad je na terenu proveo 18 minuta, a posljednji je gol zabio prije više od godinu dana, 9. siječnja 2022. Veneciji...

Na kraju prošle sezone Zlatan Ibrahimović (41) morao na operaciju koljena. Oporavak je trajao punih šest mjeseci, a krajem prošle godine su iz Milana objavili kako je Ibra započeo s individualnim treninzima te bi se uskoro trebao priključiti radu s ostatkom momčadi.

Svi su tvrdili kako se neće žuriti s njegovim povratkom, ali da će Zlatan sigurno biti spreman za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka koju Milan igra 14. veljače protiv Tottenhama.

I sve do jučer svi su vjerovali da će Ibrahimović na Valentinovo pomoći 'rossonerima', no onda je uslijedio šok! Objavljen je popis 23 igrača koje je Milan prijavio za nastavak natjecanja u Ligi prvaka, ali na njemu nema Zlatana Ibrahimovića!

Sam Ibrahimović za sada nije reagirao na ovaj 'šamar', ali sigurno je da su se čelnici kluba i trener Stefano Pioli prije objave obavili razgovor s najvećom zvijezdom te mu objasnili razloge izostavljanja s popisa.

Sad je samo pitanje je li ovo bila posljednja prilika da Zlatan napokon osvoji Ligu prvaka, trofej koji mu nedostaje u prebogatoj karijeri. Ugovor s Milanom završava mu na kraju sezone, pitanje je hoće li mu ponuditi novi...