U svom stilu

Zlatan Ibrahimović novom je objavom zapalio Instagram; legendarni napadač poslao nedvosmislenu poruku navijačima Milana koje će njegove riječi itekako pogoditi

23.04.2021 u 11:45

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović potpisao je novi ugovor s Milanom, a nakon toga se oglasio na Instagramu

Zlatan Ibrahimović je potpisao novi ugovor s Milanom u kojem ostaje do ljeta 2022. godine. Za još jednu sezonu u dresu talijanskog diva će zaraditi 6.5 milijuna eura plus razne bonuse koji tu cifru mogu itekako povisiti. Ove je sezone u Serie A odigrao 17 utakmica i zabio 15 golova, a ove brojke, kao i visina njegove plaće, su još fascinantnije kada znamo da Ibra za šest mjeseci slavi 40. rođendan.

Ne čudi što mu je Milan dao toliki ugovor jer je njegovim dolaskom od ekipe s dna postao jedan od važnijih faktora u Serie A. Ibrahimović je prvi puta bio u Milanu od 2010. do 2012. godine i vodio klub do samog vrha. Prve je sezone zabio 14 golova i donio Milanu njegov zadnji naslov prvaka Italije, a iduće je bio najbolji strijelac s 28 golova u Serie A. Potom je napustio klub u koji se vratio osam godina kasnije s 38 godina na leđima i nakon igranja u američkom MLS-u.

Iako su neki bili skeptični zbog njegovih godina i odmora u Americi, Ibra je pokazao o kakvom se stroju radi. Posrnuli Milan je s 11. mjesta u samo pola sezone odveo do šeste pozicije s 11 golova i pet asistencija, ali i onim puno važnijim, svojim vodstvom. Ove je sezone zabio 17 i Milan vodi prema Ligi prvaka po prvi puta nakon sedam godina.

Da Milan ima posebno mjesto u njegovom srcu pokazao je i novom objavom na Instagramom kojom je oduševio navijače. Ibra je nakon potpisa ugovora objavio fotografiju uz koju je napisao:

'Saga se nastavlja u Milanu.'

Objava je odmah skupila nekoliko stotina tisuća reakcija što se kasnije popelo i preko milijun, a Zlatan je za klupske stranice rekao kako je presretan zbog novog ugovora.

'Presretan sam što ću još godinu dana igrati za Milan. Ovo je moj dom i najradije bit tu ostao do kraja života', poručio je Zlatan i dodatno kupio navijače.