postaje najplaćeniji

Zlatan Ibrahimović ipak ostaje u Milanu i iduće sezone, a poznato je i koliko će legendarni napadač zarađivati

26.08.2020 u 15:35

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović je potpisao novi ugovor s Milanom koji mu jamči šest milijuna eura plaću koja s bonusima može narasti i na sedam

Navijači Milana mogu odahnuti. Zlatan Ibrahimović ostaje u klubu i iduće sezone, a poznati su i detalji ugovora legendarnog švedskog napadača. Iako ima 38 godina, Zlatan je potpisao ugovor koji će ga učiniti najplaćenijim u klubu.

Milan mu je dao godišnju plaću od šest milijuna eura koja se s raznim bonusima može popeti i preko sedam milijuna eura. Nešto više od pola milijuna eura može dobiti na golove i asistencije što će Ibra bez problema ispoštovati, dok ga dodatnih pola milijuna čeka ako se s Milanom plasira u Ligu prvaka iduće sezone.

S obzirom na to da je cijeli klub proigrao njegovim dolaskom, ni ovaj cilj nije nedostižan. Ibra je se u Milan vratio iz SAD-a u siječnju i u drugom dijelu sezone je u 18 utakmica zabio 10 golova i uz našeg Antu Rebića postao najbolji igrač talijanskog diva.

Ovo je švedskom napadaču drugi mandat u klubu u kojem je igrao između 2010. i 2012. godine. Tada je u 85 odigranih utakmica zabio 56 golova, a tadašnja ekipa, u kojoj su bili i Ronaldinho, Pirlo, Gattuso, Nesta i slične legende, je 2011. godine osvojila i zadnji klupski naslov prvaka Italije.