U DRUŠTVU SUPRUGE I SINOVA

Aktivno proveden odmor: Zlatan Ibrahimović s obitelji uživa na luksuznoj jahti

06.08.2020 u 21:54

Bionic
Reading

Nakon što je potpisao ugovor s Milanom, švedski nogometaš bosansko-hrvatskih korijena Zlatan Ibrahimović uputio se s obitelji na zasluženi godišnji odmor. Iako bi mnogi očekivali da će na odmoru ljenčariti, slavni nogometaš ljetovanje provodi vrlo aktivno

U društvu supruge, 10 godina starije manekenke Helene Seger, i dvojice sinova, 13-godišnjeg Maximiliana i 12-godišnjeg Vincenta, najplaćeniji nogometni veteran u povijesti Zlatan Ibrahimović odmara na luksuznoj jahti u Saint-Tropezu. 38-godišnji nogometaš snimljen je na jahti kojom proteklih dana krstari francuskom obalom.

Iako je veći dio dana uživao u kupanju i sunčanju, nogometaš je pronašao vremena i za trening. Kao vrhunski sportaš Ibrahimović svakodnevno trenira kako bi ostao u formi pa trenira čak i na ljetovanju. U vježbanju mu se pridružila i supruga koja je snimljena u bikiniju s potpisom modne kuće Fendi.

  • +24
Zlatan Ibrahimović s obitelji uživa na jahti Izvor: Profimedia / Autor: CRY-MA / The Photo One / Profimedia

Nakon odrađenog treninga nogometaš se bacio u more, izvevši impresivan salto s broda, a potom se otuširao i vratio supruzi i sinovima koji su za to vrijeme uživali na suncu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Lion on land, shark at sea #riva

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Ibrahimović bi u prvoj sezoni novog ugovora koji je potpisao s Milanom trebao zaraditi sedam milijuna eura plaće, uz još najmanje milijun eura raznih bonusa tijekom sezone. Time će biti jedan od najplaćenijih igrača na San Siru, ali ujedno i najplaćeniji veteran u povijesti nogometa.